FOTO by Rendes

Dekor

Rendes: svijet šarenog porculana oplemenit će svaku prostoriju

admin 06. svibnja 2022.

100% porculanski proizvodi oslikani rukom koji će vas oduševiti

Ulazak u proljeće daje zeleno svjetlo rapsodiji boja i trenutno smo u periodu kada nas priroda časti najljepšim vibrantnim nijansama predivnog cvijeća i biljaka. Jedva smo dočekali zamijeniti dosadne zimske outfite monotonih boja i uskočiti u proljetne haljine veselih uzoraka.

Dolazak proljeća unosi boje i u naše domove jer nakon duge zime svi jedva čekamo oplemeniti prostorije u kojima boravimo sitnim proljetnim detaljima.

Promjena jastučića na vašoj kutnoj garnituri ili vaza ispunjena šarenim cvijećem dobar su početak, a za radostan početak svakog dana mi smo pronašli proljetnu dekoraciju koja će vam izvući osmijeh na lice svakog jutra.

Prva jutarnja kava mnogima određuje raspoloženje i tempo dana, a ako je ona konzumirana u predivnom porculanskom kompletu živih boja i predivnih motiva, dan ne može loše početi.

Dobrodošli u svijet šarenog porculana

Unutar Rendes web trgovine pronašli smo neodoljive setove za vaše jutarnje napitke i bez obzira da li preferirate kavu ili čaj uz ove porculanske, ručno rađene setove, svako jutro će započeti u proljetnom raspoloženju.

Ljubitelji kave mogu odabrati između nekoliko varijanti, a nas se najviše dojmila Rainbow, Little Dots i Sabbia kolekcija. Kao vjerni pratitelji svega točkastog izdvojili smo vam nekoliko šalica koje mogu unijeti radost i u vaša jutra.

Svi čajoljupci koji svoja jutra započinju s nešto zdravijom varijantom od sada mogu svoj ritual ispijanja čaja podići na razinu više. Za to će se pobrinuti preslatki čajnih pastelnih boja ispunjen točkicama.

Doručak za šampione

Kao najbitniji obrok u danu, doručak nas puni energijom koja nam omogućuje da što lakše prebrodimo dan. Unutar Rendes web trgovine možete pronaći tanjure i zdjelice u svim paletama živih boja uz naravno neizostavne točkice koje daju dozu šarma svakom komadu.

Svoju jutarnju porciju žitarica i mlijeka pripremite u Little Dots zdjelici, a svježe voće poput jagoda, borovnica ili banana svojim će bojama upotpuniti veseli točkasti dizajn.

Kada ljubav preraste u posao…

Nema ljepšeg osjećaja kada hobi preraste u nešto više, a upravo se to dogodilo Bruni i Milici Pelko, koji su svu svoju ljubav prema porculanu stavili pod zajednički nazivnik “Rendes“.

Web trgovina koja krije rapsodiju ručno oslikanog porculana krenula je iz zabave, a sada prerasta u oazu koja privlači svakog ljubitelja lijepog.

“Pokrenuti svoj posao i doprijeti do tisuće ljudi nikada u povijesti nije bilo jednostavnije i povoljnije. Mi smo svoju prvu web stranicu napravili potpuno besplatno uz kratke edukativne video klipove na internetu. Jedini trošak nam je bio godišnji hosting od 70kn. Imali smo samo ideju da bi prodavali fora šalice ručno dekorirane u Hrvatskoj. Nadamo se da svojom pričom možemo potaknuti i vas da se bavite onime što volite.” – Bruno & Milica Pelko.

Za kompletnu ponudu predivno oslikanog porculana posjetite Rendes web trgovinu, a za još više inspiracija zapratite i njihove društvene mreže Facebook i Instagram na kojem svakodnevno možete vidjeti mala porculanska remek djela.