FOTO by IMDb

Film

Red & Kitty se vraćaju – Netflix najavio spin-off popularne serije

admin 02. svibnja 2022.

"Lude 90-e" - nova dekada, nove avanture!

Popularni roditelji još popularnije serije “Lude 70-e” uskoro se vraćaju u novoj Netflix spin-off seriji, ali ovog puta radnja se odvija u devedesetima, a s njima dolaze i neki drugi problemi.

Obožavatelji serije “Lude 70-e” upoznati su s radnjom u kojoj se Red i Kitty nose s gomilom tinejdžera koji stalno borave u njihovom podrumu.

Prikladno nazvana Lude 90-enova serija fokusirat će se na novu generaciju tinejdžera. Eric i Donna sada imaju kćer i upravo ona dolazi na ljetne praznike kod svog omiljenog djeda i bake.

Foto: @twitter

Leiu Forman glumit će Callie Haverda, dok njezinu grupu prijatelja čine IT zvijezda Ashley Aufderheide kao Gwen, Sam Morelos kao Nikki, Maxwell Acee Donovan kao Nate, Reyn Doi kao Ozzie i Sam Mace Coronel kao Jay.

Iako nas sigurno čeka puno novih stvari, Netflix je uvjerio fanove da će i dalje biti poznatih stvari za stare obožavatelje, a u prilog tome objavio je sliku scenarija koja prikazuje Kitty i Reda. Pogled na sliku odmah vraća nostalgiju jer upravo je to bio jedan od češćih prizora koji smo gledali u “Ludim 70-ima”. Slika prikazuje baku i djeda koji sjede za stolom u kuhinji koja odražava dekor devedesetih i koji simbolizira protok vremena otkako je Eric “odletio iz gnijezda“.

Foto: @twitter

Kao i povratak Kitty i Reda, “Lude 90-e” spremaju još iznenađenja u vidu povratka velikog dijela originalne glumačke ekipe u gostujućim nastupima tijekom serije.

Topher Grace (Eric), Laura Prepon (Donna), Ashton Kutcher (Kelso), Mila Kunis (Jackie) i Wilmer Valderrama (Fez) spremni su za pojavljivanje u seriji, dok Danny Masterson, koji je glumio Hydea, neće biti predstavljen budući da se trenutno priprema za suđenje nakon višestrukih optužbi za seksualno zlostavljanje.

Foto: @twitter

Slike podijeljene na Twitteru ukazuju na to da će legendarni, potpuno nepromijenjen podrum biti bitan faktor u novoj seriji, vjerojatno kao savršeno mjesto za Leiu i njezine prijatelje pa da baš poput Erica, Donne i ostatka ekipa rade ludorije i gluposti.

Datum izlaska serije još nije potvrđen, iako je na Netflixu dobila narudžbu od 10 epizoda s kreatorima originalne serije Bonnie Turner i Terryjem Turnerom.