FOTO by Pull&Bear

Odjeća

Pull & Bear puloveri s medvjedićima dostojna su kopija Moschino modelima!

Una Lora Banjac 11. travnja 2024.

Pronašli smo neodoljive i udobne sweatshirt modele

Moschino je brand koji već dulje vrijeme žari i pali svojim prekrasnim majicama i vestama s motivom možda i najpoznatijeg medvjedića na planeti.

Odjevne predmete s Moschino medvjedićem ne nose samo klinci već i žene i muškarci diljem svijeta! Dostojnu zamjenu skupocjenim vestama s potpisom Moschino, vidjeli smo u trgovini Pull & Bear i to po puno povoljnijoj cijeni od samo 27,99 € – što je u usporedbi s Moschino modelima zaista prava „sića“.

Pull&Bear
Pull&Bear

Za sve žene koje su u dubini duše ostale zaigrane djevojčice i koje su velike ljubiteljice mekanih medvjedića pronašli smo sivi i tamnoplavi sweatshirt s likom neodoljivog mede.

Pull&Bear

Na sivoj vesti je prikazan smeđi medo u sjedećem položaju koji nosi ljubičastu majicu (ili je to ipak medvjedica), a ispod slatkog lika stoji šaljivi natpis „Texting is my fulltime job. I’m beary good at it“.

Pull&Bear

Dok na vesti tamnoplave boje vidimo stojećeg smeđeg medu u sportskoj zelenoj majici s brojem 91. Ispod njegovog lika je također stavljen šaljivi natpis „Unbearable cute team“.

Obje su veste okruglog ovratnika i dugih rukava, a dostupne su u više različitih veličina.

Ove neodoljive veste s medvjedićima možete kupiti u Pull & Bear trgovinama ili naručiti preko Pull & Bear službene stranice.