FOTO by Pull&Bear

Moda

Pull&Bear cekeri od 139,00 kuna dolaze u 5 upečatljivih boja!

Viktoria Mikulić 23. ožujka 2022.

Vesele boje stvorene za sve živahne osobe...

Ceker smo još donedavno smatrali praktičnim dodatkom koji nam je najčešće služio u trgovini, tijekom kupnje namirnica i ostalih potrepština. Također, nosimo ga za plažu jer je lagan i nema previše pretinaca, pa u njega možemo ubaciti ručnik, kremu za sunčanje, sunčane naočale i časopis.

Ceker je bio sporedna stvarčica na koju nismo obraćali previše pozornosti, dok je danas primarni dio naše odjevne kombinacije.

Poznati high street brendovi cekerima su nadjenuli novo ruho i pretvorili ih u nezaobilazan detalj koji nas prati u svim prilikama. Danas ih možemo pronaći u bezbroj nijansi, kao i s raznim motivima koji ih čine još efektnijima.

Sunčani dani su stigli, a Pull&Bear je lansirao mini papirnate shopper torbe/cekere uz koje ćemo ih proživjeti na najljepši mogući način. Oni dolaze u 5 vibrantnih i pastelnih boja, poput ružičaste, narančaste, svijetlo plave i zelene t bež varijante.

Budući da je zelena miljenica 2022. godine, s njom ćete uvijek biti u trendu, dok će se nude izdanje uklopiti uz svaki look.

Ako pak volite biti primijećeni, ne morate tražiti dalje od narančaste, dok je plava idealna za ljetne dane dok šetate uz more…

Njihova cijena iznosi 139,00 kuna, a pronaći ih možete na LINKU!