FOTO by Uncommon Goods

Dom

Puf jaknice uz koje će vaše kuhano vino ostati toplo i na najvećem minusu!

Daria Lovrić 12. prosinca 2023.

Čak i ako ste mislili da vam ovaj modni dodatak nije potreban, razmislite još jednom.

Adventski period donio je mnoštvo božićnih sajmova u naš grad. Napokon smo dobili priliku uživati u zimskim radostima. Neki od nas vole sanjkanje i skijanje, dok drugi uživaju u kapljici kuhanog vina i blagdanskim delicijama poput fritula, kobasica i grem knedli.

Jakna za kuhano vino ili pivo 1
Jakna za kuhano vino ili pivo24 €

Iako još uvijek nisu zavladali pravi zimski uvjeti, temperature se polako snižavaju, a pale su i prve pahulje snijega. Na ovim uvjetima važno je zabundati se kako bi neometano satima mogli stajati na hladnoći i uživati bez posljedica.

Jakna za kuhano vino ili pivo 2

Ipak, prioritet nije samo zagrijati sebe, već i kuhano vino. Osim ako niste osoba koja ga pija na eks, oduševit će vas preslatke puf jaknice koje će zadržati temperaturu vašeg vina i spriječiti naglo hlađenje.

Jakna za kuhano vino ili pivo 2
Jakna za kuhano vino ili pivo29 €

Odlična je vijest da ovaj accessories ima moć održavanja temperature, što znači da će djelovati i u drugom smjeru. Ako ste pak fan piva, svoju limenku stavite u jaknicu i njezina unutarnja podstava od metalizirane tkanine će vaše piće držati hladnim dok istovremeno grije vaše ruke.

Čak i ako ste mislili da vam ovaj modni dodatak nije potreban, razmislite još jednom. Nitko ne voli mlaka pića, bilo da ona moraju biti hladna ili vruća.

Ove jaknice simpatičan su poklon za Božić, a svoj primjerak možete naručiti putem Uncommon Goods web trgovine, po cijeni od 24 € za puf jaknice, odnosno od 29 € za karirane modele.