FOTO by IMDb

Film

Prvi trailer s Kim Kardashian u seriji American Horror Story

admin 21. srpnja 2023.

Nakon Jessice Lange i Lady Gage, novu sezonu upotpunit će još jedna velika zvijezda

Ljubitelji horor žanra uskoro će uživati u novoj sezoni serije “American Horror Story“, ali najava nove sezone nije ni upola velika vijest kao ta da će jednu od uloga utjeloviti – Kim Kardashian.

Kim je samo jedna od nekoliko velikih imena unutar serije, a upravo je izašao i prvi trailer na temelju kojeg možemo zaključiti koliko se dobro snašla unutar iste.

Foto: IMDb

Još neka od imena su Emma Roberts i Cara Delevingne, a kako će se uloge rasporediti i tko će utjeloviti kojeg lika to se još ne zna. American Horror Story svojim nas stravičnim zapletima drži na trncima jedanaest sezona, a ove godine dolazi i dvanaesta u nizu.

U izjavi za The Hollywood Reporter, kreator serije Ryan Murphy rekao je: “Kim je među najvećim televizijskim zvijezdama na svijetu i oduševljeni smo što joj možemo poželjeti dobrodošlicu u obitelj AHS”.

Kao što smo rekli, ne zna se točno koju će ulogu Kim imati u dvanaestoj sezoni, ali je potvrđeno da je Halley Feiffer stvorila zabavnu, elegantnu i naposljetku zastrašujuću ulogu koja će u sezoni stvoriti zaplet kakav do sada nismo viđali.

Foto: IMDb

Dvanaesta sezona nosi ime “Delicate” i ovo je prvi put da se serija oslanja na izvorni materijal za radnju serije. Ona će se bazirati na nadolazećem romanu Danielle Valentine pod nazivom “Delicate Condition“, a izlazi u kolovozu.

Knjiga govori o ženi koja postaje sve paranoičnija oko toga da postoji neka tajanstvena i zlokobna osoba koja ju sprječava da ostane trudna. Očekuje se da će dvanaesta sezona imati ljetnu premijeru.

Kardashian je već glumila, ali ovo će biti njezin najistaknutiji glumački pothvat dosad. Također nije prvi put da se unutar serije pojavljuje neko veliko ime. Jessica Lange i Lady Gaga već su se imali prilike okušati kao zvijezde u nekim prethodnim sezonama.