FOTO by Netflix

Film

Prvi pogled na 2. sezonu serije “Squid game”

admin 02. veljače 2024.

Potvrđeno je da stiže ove godine, a natjecatelj s brojem 456 opet se izlaže opasnosti!

Prva sezona serije “Squid game” završila je u rujnu 2021. godine i od tada s nestrpljenjem iščekujemo dolazak druge sezone. Kontroverzna južnokorejska serija u kratkom je vremenu podigla prašinu i stvorila milijune sljedbenika koji na ovaj ili onaj način pokušavaju rekreirati radnju.

Squid Game najava druge sezone
Foto: Netflix

Tako smo od tada mogli vidjeti i najpoznatijeg Youtubera Mr.Beasta koji je napravio svoju verziju “Igri lignje“, a nedavno je Netflix krenuo s prikazivanjem Squid Game: The Challenge reality programa kojeg su prigrlili svi ljubitelji popularne serije.

Foto: Netflix

Netflix je već u nekoliko navrata najavljivao početak prikazivanja druge sezone, a sada je i službeno najavio da ćemo ove godine gledati Seong Gi-hun i nastavak njegove avanture.

Upravo je izašao video u kojem popularni streaming kanal objavljuje što nas sve očekuje ove godine gdje najviše pažnje uzimaju nekoliko sekundi pred kraj koje prikazuju najavu druge sezone.

Squid Game najava druge sezone
Foto: Netflix

Snimke unutar nove Netflixove špice pružaju prvi pogled na nadolazeću sezonu, čija će premijera biti ove godine, s Gi-hunom koji odgovara na tajanstveni poziv.

Zažalit ćeš zbog izbora koji si napravio”, govori mu glas s druge strane telefona. Gi-hun se na trenutak uznemiri, ali ne uzmiče.

Naći ću te, bez obzira na cijenu” – odgovara mu.

Očito je da će nadolazeća sezona nastaviti točno tamo gdje je prva stala – na aerodromu s upečatljivom crvenom bojom kose glavnog glumca.

Foto: Netflix

Prva sezona serije pratila je skupinu očajnih natjecatelja opterećenih dugovima koji riskiraju svoje živote kako bi pokušali pobijediti u igri ekstremnog preživljavanja s nagradom od 45,6 milijardi kuna. Ali nakon što je za dlaku izbjegao smrt i izašao kao pobjednik, Gi-hun odbija priliku da ode. Umjesto toga, on traži istinu iza igre koja je odnijela živote 454 natjecatelja.