FOTO by House brand

Moda

Prsluk haljine – karirana ili bijela verzija?

Krešimir Šustić 16. srpnja 2020.

Retro dizajn koji nas podsjeća na doba rock'n rolla!

Modni trendovi aktualni u doba naših predaka, svake nam se godine naveliko vraćaju u ormare kao klasici koje jednostavno moramo posjedovati u svojoj privatnoj kolekciji.

Dizajnirani u modernom ruhu, pružaju nam mogućnost spajanja s mnoštvo drugih stvarčica koje možemo pronaći unutar naših garderoba.

Gledajući filmove u kojima su glavni muzički junaci bili Elvis Presley, Beatlesi i ostali muzičari tog doba, za oko nam je zapeo model haljine koji nas vraća u doba rock’n rolla.

Dužina im je do koljena, imaju kragne, bez rukava su, najviše su se nosile s visokim čizmama, a izgledaju kao da su spojene s prslucima, te tako daju pravu vintage vibru.

269,00 kn

Brend House u svojoj ponudi nam nudi dva različita modela, od kojih je jedan u klasičnoj bijeloj boji, a drugi dolazi u sivim nijansama s kariranim uzorkom.

Po sredini su poslagani gumbići, sa strane se nalaze džepovi, a oko struka stoji pojas koji podsjeća na remen i služi kako bi istaknuli liniju tijela, te izgledali zanosno i zavodljivo.

269,00 kn

U 2020-ima mogu se kombinirati uz sandale na blok ili punu petu za romantična izdanja, s tenisicama za casual odlazak na kavu ili s elegantnijim natikačama kao outfit za ispijanje hladnih koktela.

Vjerujemo kako ove dvije verzije neće tako brzo izaći iz mode, a ukoliko se kao i mi ne možete odlučiti koja vas više privlači, možda je najbolje da se počastite objema.