FOTO by Instagram @sumska_prica_tara

Putovanja

Provedite romantični vikend s dragim u ovoj drvenoj čarobnoj kućici!

Mia Vodopija 24. studenoga 2021.

Slovenija nije naš jedini susjed...

Teško ćete naći osobu koja ne voli putovati, a pogotovo onu koja ne voli jesensko-zimski ugođaj. Iako je Lijepa naša prepuna zanimljivih kućica i odmarališta, mi smo zainteresirane za nešto malo drugačije.

Dosta smo pisale o Sloveniji, vrijeme je da se prebacimo na jednu drugu atraktivnu susjednu zemlju! Upravo zato, odlučile smo pronaći nešto posebno i magično u susjednoj Srbiji.   

Na 1400 m nadmorske visine, na vrhu planine Tara Iver, nalazi se vikendica Šumska priča koja posjeduje tri lux apartmana. Svaki apartman prima četiri osobe (postoji mogućnost dodatnih ležaja).

Apartmani posjeduju zasebnu kuhinju, kupaonicu, dnevnu sobu i galeriju za spavanje. Svaki apartman ima internet i televizor. Za ljubiteljice i ljubitelje sportskih rekreacija, apartmani nude stolni tenis, pikado, badminton i planinarenje. Nalaze se između Mećavnika i Zaovinskog jezera, što je odlična lokacija za sve amaterke fotografije.

Apartmani Šumska priča idealno su mjesto za odmor i za obitelji i za parove! Pušenje u apartmanima je zabranjeno jer je cijela vikendica od drveta.

Cijena boravka je 30 eura dnevno po osobi. U tu cijenu uračunati su noćenje i doručak. Tijekom boravka u Šumskoj priči možete se odlučiti i za pun pansion (+20 eura dnevno po osobi) ili polu pansion (+10 eura dnevno po osobi). Boravak i pansion za koji se odlučite za djecu do pet godina je besplatan. Check in je poslije 12 h, a check out u 10 h.

Dobra vijest za sve fanove avantura i adrenalinskih aktivnosti jest to da je ovo mjesto izuzetno pogodno za planinski biciklizam.

Za sva pitanja i novosti, zapratite njihov Instagram profil.

Posjetite naše susjede i uživajte u gostoprimstvu, prekrasnoj prirodi i odličnoj hrani!