Promo

Proslavimo Međunarodni dan prijateljstva uz FREYWILLE monokromatske narukvice

PR 15. srpnja 2019.

Prijateljstvo opisano prelijepim narukvica!

Nova kolekcija FREYWILLE monokromatskih narukvica naizgled je sasvim drugačija od njihovog prepoznatljivog šarenog dizajna ukrašenog ekspresivnim motivima.

Ova divna paleta minimalističkog dizajna kreirana je kako bi slavila jednu od najsnažnijih veza među ljudima – prijateljstvo. Naime, iza svake boje krije se značenje jedne karakterne osobine, a koju sigurno ima barem jedan od pravih, iskrenih prijatelja.

Ono po čemu su FREYWILLE monokromatske narukvice posebne je što se baš svaka boja može kombinirati u harmoničan odnos s drugom bojom ili nekoliko njih.

Tako FREYWILLE slavi različitost koja se pretvara u čarobno jedinstvo, u odnose koji obogaćuju i ispunjavaju život neprocjenjivim bogatstvom koje zovemo prijatelji.

Ususret proslavi Međunarodnog dana prijateljstva, 31.srpnja, podsjetimo se uz boje FREYWILLE Mademoiselle narukvica divnih osobina naših dragih prijatelja.

Crvena je iskrenost, plava je lojalnost, narančasta odlučnost, zeleno je obojena odgovornost, crna simbolizira snagu ili jakost, a žuta savršeno opisuje vedrinu i veselje.

FREYWILLE monokromatske narukvice možete isprobati i razgledati u FREYWILLE online butiku ili osobno u Zagrebu, Preradovićeva 2 .