FOTO by nextdirect.com/hr

Dekor

Pronašli smo uskršnje dekoracije kojima će malo tko moći odoljeti!

Viktoria Šafranić 31. ožujka 2022.

Ne znamo što nam je ljepše!

Uskrs se bliži i sve o čemu razmišljamo ovih dana je kako što ljepše urediti svoja četiri zida, ne bismo li u potpunosti osjetili duh blagdana. Zečići, pisanice, grančice i još mnoštvo dekoracija ukrasit će svaku našu prostoriju, dok će našom kuhinjom zamirisati tradicionalni mirisi.

Ako još niste pronašli najljepše uskršnje dekoracije, vrijeme je da škicnete web trgovinu Next koja je prepuna stvarčica za ovaj nadolazeći blagdan.

Nas je posebno zaintrigiralo 10 stvarčica koje izgledaju potpuno jedinstveno. Od bijelog tanjura u obliku zečića, tanjurića koji su predviđeni kao zidni dekor, ukrasnih jastučića i ručnika s pomponima, šalica u obliku zečića, vaze s detaljem ljuljačke i zečića, do gnoma koji je bio omiljen božićni dekor, a koji sada dolazi u uskršnjem ruhu – asortiman je zaista šarolik.

U bogatoj ponudi pronaći će se za svakoga ponešto i ne sumnjamo da će ove dekoracije biti finalan touch vašem interijeru. Cjenovno su prihvatljive, izgledaju božanstveno, a vjerujemo da ni kvaliteta neće izostati.

U nastavku pogledajte galeriju zajedno s cijenama:

Bez obzira jesu li vam potrebni novi ukrasi, lijepo je svake godine nabaviti barem jednu sitnicu, ako radi ničeg drugog, onda da vas razvesele jer samo jedan pogled je dovoljan da vam izmame osmijeh na licu.