Dekor

Pronašli smo originalne poklone za sve prigode!

Viktoria Mikulić 12. prosinca 2018.

Kutija uspomena, personalizirani okvir ili unikatan zidni sat?

Sigurno ste se mnogo puta našli u situaciji da ne znate što pokloniti dragoj vam osobi? U moru raznovrsnih poklona, htjeli biste pronaći nešto originalno, dar koji će zauvijek pamtiti. Baš takve često ne nalazimo u izlozima poznatih trgovina, jer znate kako se kaže, izbrušeni dijamant pomalo je sakriven od očiju javnosti.

U potrazi za idealnim poklonom koji će ispuniti sva naša očekivanja, zavirili smo u domaću web trgovinu ‘Poklon dobra ideja’ te tamo pronašli jedinstvene proizvode za različite prigode. Od poklona za rođendan, krštenje, Svetu Pričest ili Potvrdu do useljenja u novi stan, diplomu ili jednostavno zahvale učiteljicama i tetama u vrtiću, na jednom mjestu pronaći ćete točno ono što priželjkujete.

Ovaj kreativan tim kojeg čini čitava jedna obitelj te nekoliko suradnika u svaki proizvod unese poseban doprinos. Tako da bez obzira odaberete li kutiju uspomena ili okvir za fotografije, svaka od ovih unikatnih stvarčica u potpunosti će ispuniti sva vaša očekivanja.

Iako ćete možda na prvu pomisliti da ste već imali priliku vidjeti slične proizvode, ovaj brend izdvojio se od ostalih po tome što je na svakom poklonu rukom pisani tekst, ovisno o željama kupaca.

Pogledajte naš odabir 10 personaliziranih poklona koji će zasigurno ostati uspomena kroz čitav život:

Anđele čuvaru / Kutija uspomena – 235,00 kuna

 

 Diploma / Okvir za fotografije – 119,00 kuna / Kutija uspomena – 160,00 kuna

 

 

Samostojeći drveni ukrasi – 57,00 kuna

 

Mali Princ / Kutija uspomena – 160,00 kuna

 

Zidni Sat- 215,00 kuna / Okvir za fotografije – 119,00 kuna

Kutija uspomena – 235,00 kuna

Pravila doma / Drvena slika – 125,00 kuna

Poklon dobra ideja – za sve one koji cijene originalnost!

Ako ste u nedoumici što pokloniti nekome istančanog ukusa, vjerujte da s ovim poklonima domaće proizvodnje ne možete pogriješiti. Sve ove proizvode, kao i još mnogo drugih možete pronaći na web trgovini Poklon Dobra Ideja. Također, za sve aktualnosti pratite njihove društvene mreže Facebook i Instagram.

 

#maliprinc IGRA DARIVANJA

U suradnji s Poklon Dobra Ideja, jednu sretnicu nagradit ćemo s dvije kutije uspomena ‘Mali princ’ od kojih će jednu moći pokloniti dragoj osobi. Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica dvije kutije uspomena ‘Mali princ’ je Nina Štorek. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.