Modni dodaci

Pronašli smo nakit u čije je komade utkana romantika!

Viktoria Mikulić 07. listopada 2018.

Tražite savršen poklon za drage vam osobe ili želite sebi priuštiti nešto posebno? Zavirite u raskošnu ponudu Rebecca nakita…

Rebecca nakit – Prije točno godinu dana, poznati talijanski brend Rebecca stigao je na hrvatsko tržište te otvorio svoje vrata u Zagrebu na adresi Masarykova 11. U 15 godina uspješnog poslovanja ovaj istančan nakit postao je prava ikona mode i stila jer je u svaki komad utkano mnogo truda te sati ručnog rada koji dovode do zadivljujućeg konačnog rezultata – jedinstvenog komada nakita. Iako revolucionarna marka, prednost ovog brenda je korištenje nekonvencionalnih materijala kod izrade nakita.

Rebecca nakit

Početak same izrade započinje broncom, čelikom i srebrom, koji su potom obojeni u žuto ili ružičasto zlato te sada i u omiljenu rose gold nijansu, na koje se aplicira raznobojno drago kamenje i božanstveni kristali.

Rebecca kolekcije nakita istovremeno su bezvremenski elegantne, stylish i luksuzne. Aktualna Lion Queen, London i Lucciole kolekcije inspirirane su ljepotom prirode, a sastoje se od ljupkih komada nakita u čijoj su glavnoj ulozi nježne i pastelne boje koje pašu gotovo na sve odjevne kombinacije, od casual do svečanije odjeće.

Rebecca nakit

Naušnice, prstenje, narukvice i ogrlice svijetlih su i toplih tirkiznih, crvenkastih i nježno ružičastih koralja, pomno usklađenih s odrazima zlata i cirkonija. Nakit kao stvoren za romantični izlet na Siciliju, Grčku, Azurnu obalu, Capri ili pak SaintTropez, makar samo i u mislima.

Rebecca nakit

 

Tu je i prekrasan izbor personaliziranih malih privjesaka u kombinaciji 24k zlata i bronce ukrašenih Swarovski kristalima…Jedna od zadnjih najvećih uspješnica osnivača brenda i glavnog dizajnera Alessandra Testi definitivno su kožne narukvice od kojih svaka priča neku svoju priču koju je nemoguće kopirati.

Rebecca nakit

Svaki od ovih komada nakita potiče nas da izrazimo svoju osobnost te da ne skrivamo osjećaje već da se svakodnevno hrabro nosimo sa svim životnim situacijama. Upravo nas ovaj nakit nadahnjuje da budemo odvažni za sve što je pred nama.

Rebecca nakit

Rebecca zadovoljava različite okuse, od klasičnog pa sve do ekscentričnog. Osim što su lako dostupni zbog svoje pristupačne cijene, ovaj nakit ima još nekoliko aduta, a to je iznimna kvaliteta te moderan dizajn koji je uvijek u korak s modnim trendovima.

Rebecca nakit

Ako se i vas jednako dojmio ovaj romantičan nakit, svakako posjetite prodajno mjesto u Zagrebu ili njihovu službenu web stranicu kako bi odabrali svog jesenskog favorita. Za sve aktualnosti, također pratite njihove društvene mreže Facebook i Instagram.

#romanticna IGRA DARIVANJA

U suradnji s Rebecca nakit, jednu sretnicu nagradit ćemo jednim komadom nakita sa slike prema vlastitim željama. Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica je Anđelina Borošak. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.

Rebecca nakit