FOTO by Manuela Picard

Ljepota

Pronašli smo instant rješenje za nenadane bubuljice!

Viktoria Mikulić 11. listopada 2023.

Spot Solution je proizvod kojeg jednom kada isprobate, više ga se nikada nećete htjeti odreći…

Svi smo se barem jednom suočili sa situacijom kada smo pred sobom imali važnu prigodu – bio to prvi spoj, vjenčanje najbolje prijateljice, vlastiti rođendan ili možda poslovnu večeru, na kojoj smo htjeli izgledati savršeno.

Od odjevnih komada, modnih dodataka, šminke, frizure i noktiju, poduzeli smo sve korake kako bismo u tom važnom trenutku zablistali. Ipak, na neke stvari ne možemo utjecati.

Nepravilna prehrana, stres ili jednostavno period u mjesecu može nam pokvariti ten i koliko god se trudili ostati smireni, svaka od nas paničari kada vidi jedan, a kamoli više prištića na licu.

Sjećam se vremena kada sam stavljala kalodont preko noći koji bi ublažio crvenilo. Na neki način, ovaj hack je i djelovao, ali ne dovoljno brzo da učini prištić sićušnim. U potrazi za instant rješenjem, prije jedno pola godine naišla sam na Spot Solution, fantastičan dnevni i noćni tretman za liječenje postojećih prištića ili onih bolnih, potkožnih prištića koji se još nisu pojavili. Istovremeno smanjuje crvenilo i pomaže sprječavanju budućih prištića.

Da budem iskrena, ta šarmantna roza bočica privukla me na prvi pogled, no ipak sam bila skeptična oko brzine djelovanja ovog tretmana. Ipak, znajući da dolazi s potpisom Manuele Picard koja ima zavidnu reputaciju u svijetu ljepote, odlučila sam mu dati šansu.

Sada, nakon pola godine korištenja i brojnih svečanosti kojima sam nazočila ovo ljeto, ali i nepozvanim prijateljima koji su se nastanili na mom licu u vrijeme PMS-a, mogu sa sigurnošću tvrditi da je ovaj proizvod zaista onaj “spas u zadnji čas“ kojem svi težimo. Kamo god se uputili, stat će vam u svaku torbicu pa ako se spremate na neko putovanje i bojite se da bi vam jet leg mogao narušiti ten, sada možete imati uz sebe moćnog beauty saveznika.

SPOT SOLUTION je poseban proizvod iz nekoliko razloga, a evo zašto je potreban gotovo svakome kao proizvod koji spašava ”nenadani prištić” situaciju:

– Sadrži najveću dozvoljenu koncentraciju Salicilne kiseline(2%) za učinkovito keratolitičko djelovanje i smanjenje upale.

– Sadrži najveću koncentraciju Sumpora (10%) koji ima nevjerojatna anti bakterijska i protuupalna svojstva.

– Manuka Ulje je vrlo dragocjeno novozelandsko ulje koje ima antibakterijska, antifungalna i protuupalna svojstva te pomaže prirodni proces zacjeljivanja kože. Bori se protiv bakterija koje uzrokuju akne.

– Tea Tree ili ulje čajevca je ultra popularno australsko ulje koje ima jako antibakterijsko i anti mikrobno djelovanje koje pomaže u smanjivanju upalnih procesa i zacjeljivanju kože

Kako se nanosi?

Manuela Picard Spot Solution nanesite prstima ili štapićem direktno na kožu i ostavite da djeluje. Ponovite 1-2 puta dnevno. Iako je na početku kremast, u roku od jedne minute se posuši tako da ne morate brinuti da ćete zaprljati jastuk. Idealno ga je nanijeti prije spavanja ili kada god vam to situacija dopusti.

P.S. Ne koristiti na području oko očiju kao ni za djecu mlađu od 3 godine.

Ako i vi želite prekrasan ten ove jeseni, jedino pravo instant rješenje za nenadane prištiće je Manuela Picard Spot Solution. Ovaj hvalevrijedan proizvod možete naručiti online po cijeni od 20,00 €.