FOTO by Prima

Dekor

Proljetni redizajn doma – 10 razloga zašto bismo trebali angažirati dizajnera interijera

Viktoria Mikulić 20. ožujka 2023.

Oni predstavljaju najpraktičnije dugoročno rješenje...

Renoviranje prostora, pa čak i manji redizajn nije lagan zadatak. Koliko god pratili Instagram i ostale društvene mreže koje nam daju određene osnove o tome kako bismo trebali namjestiti svoj prostor, ipak nam ne daju jasnu sliku o bojama i dizajnu koji se nadopunjuju.

Možda naslućujete koji namještaj najbolje odgovara vašem stilu uređenja, no niste sigurni koji bi se tepih ili zavjese najbolje uklopili u cjelokupan koncept. Ili niste posve uvjerljivi možete li kombinirati prirodne materijale uz moderno uređenje.

prima dizajn interijera

Nekoć nam se možda činilo nevjerojatnim strancu povjeriti svoj dom, no danas je angažiranje stručnjaka prijeko potrebno. To je najpraktičnije dugoročno rješenje jer dizajneri interijera najbolje znaju procijeniti što nam odgovara, osluškujući naše želje i potrebe.

Često nas DIY aktivnosti dovedu do toga da učinimo još veće greške, dok će nam dizajneri pomoći spriječiti da učinimo iste i uštedjeti nešto novaca, posebice ako isti dolaze iz salona unutar čijeg asortimana biramo namještaj.

Ako želite dom u kojem ćete se osjećati sigurno i ugodno, ovo su neki od razloga zašto biste trebali taj posao prepustiti profesionalcima:

 1. Dizajneri interijera nabolje znaju koji su trendovi aktualni
 2. Vješto kombiniraju elemenata koji se međusobno nadopunjuju
 3. Ušteda novaca i vremena s odličnim finalnim rezultatom
 4. Dizajneri su uvijek na licu mjesta kako bi sve išlo po planu
 5. Oni znaju koja pitanja postaviti kako biste dobili plan dizajna iz snova
 6. Pobrinut će se da vaša obnova ide u zadanom roku
 7. Dizajneri ne samo da će izvući maksimum od vašeg interijera, već će i povećati vrijednost vašeg doma
 8. Omogućuju vam da se usredotočite na zabavne stvari kao što su biranje boja ili kupovanje ukrasnih jastučića
 9. Dizajneri znaju građevinske propise i stručni su u mjerenju, tako da se vi ne morate brinuti oko toga
 10. Oni će se pobrinuti da dobijete svoj životni prostor iz snova
prima dizajn interijera

Prima je moderan brend koji vjeruje da svatko ima pravo na ugodan i harmoničan dom, vikendicu, apartman ili kuću za odmor koja će vam u svakom trenutku pružiti sofisticirano utočište, daleko od svih briga vanjskog svijeta te koja je ugodno mjesto za odmor i užitak. Zato su u Prima salonima razvili uslugu – dizajn interijera, kako biste imali 2u1 uslugu bez imalo stresa.

Usluga je u potpunosti prilagođena vašoj viziji i individualnim potrebama, a stručni i predani Prima dizajneri interijera pomoći će vam da u bogatoj Prima ponudi pronađete idealno rješenje za svoj interijer.

Iz Prime su nam otkrili: „Usluga dizajna interijera dostupna je u svakom od 56 Prima salona diljem Hrvatske, a osmišljena je kako bismo vam olakšali put do idealnog rješenja koje najbolje odgovara svim vašim željama i potrebama. Želimo vas oduševiti našom ponudom najkvalitetnijeg rješenja po najboljoj cijeni te potaknuti da podignete svoj stil života na viši nivo.“

Što sve Prima usluga dizajna interijera obuhvaća?

Proces dizajna interijera sastoji se od nekoliko jednostavnih koraka:

 • Kontakt salona
 • Upoznavanje
 • Dogovaranje usluge
 • Izlazak na teren i izmjera prostora
 • Prijedlog idejnog rješenja
 • Narudžba namještaja i dekoracija
 • Nadzor dostave i montaže
 • Dekoriranje
 • Završni posjet

Nadamo se da smo vas barem malo inspirirali da svom domu udahnete novo ruho. Uz Prima kreativne ideje, uistinu možete imati sve ono što priželjkujete i nakon napornog radnog dana doći u svoju sigurnu oazu koja će vas razmaziti u potpunosti.

U svih 56 Prima salona diljem Hrvatske pomoći će vam da u bogatoj Prima ponudi pronađete najbolje rješenje za svoj interijer. Ideje za uređenje doma možete pronaći i u najnovijem KATALOGU te na Prima službenom Facebook, Instagram, TikTok i Pinterest profilu.