FOTO by Adidas

Moda

Proljetni novitet – okrugla adicolor ljubičasta torbica!

admin 21. ožujka 2024.

Proljeće je stiglo i u adidas ponudu modnih dodataka

Još samo dva dana i proljetni vikend je pred nama. Iako nam vremenska prognoza nije maksimalno naklonjena sigurni smo da će svatko uhvatiti nekoliko sati za šetnju prirodom i uživanje u predivnim bojama koje nam proljeće nudi.

Svakako pogledajte i naše prijedloge za proljetne izlete gdje smo izdvojili nekoliko favorita, no gdje god se uputili bitno je da se rekreirate i uživate u friškom zraku.

Foto: adidas

Kako biste se uklopili u svu paletu živih proljetnih boja pronašli smo i torbicu koja će se uklopiti u vaše španciranje prirodom, a opet će u nju stati sve sitnice koji su vam potrebne – od novčanika i mobitela do ključeva.

Foto: adidas

Nakon što su prošle sezone izbacili identične torbice u crvenoj i plavoj boji, sada su se odlučili za jedan opušteniji ton predivne pastelno ljubičaste boje.

Foto: adidas

Bez obzira idete li na kavicu ili šetnju ova mini adidas torbica bit će vaš odličan suputnik, što funkcionalno, što stilski.

Foto: adidas

Izrađena od izdržljivog, ali laganog poliuretana, ova retro inspirirana torbica postat će vaš novi omiljeni proljetni modni dodatak.

Pronašli smo ju unutar adidas web trgovine po cijeni od 55$.