FOTO by Parfois

Dekor

Proljetni izleti i cvjetni koferi iz Parfoisa se vole!

Viktoria Mikulić 22. travnja 2024.

Prostrani i šarmantnog dizajna, uljepšat će naša nadolazeća putovanja...

Koliko god volimo putovati, ponekad nas odlazak do određene destinacije toliko umori da bismo se najradije vratili u svoja četiri zida.

Čekanje u kolonama ili kašnjenje leta u nama izaziva nelagodu, i sve što možemo u tim trenucima je naoružati se strpljenjem, znajući da je pred nama godišnji odmor ili barem vikend uživanje.

Ipak, kako bi ta cjelokupna strka oko pakiranja kofera i putovanja pretekla glatko, pronašli smo Parfois kofere u cvjetnom ruhu koji će vam u svakom trenu izmamiti osmijeh na lice i odagnati svu netrpeljivost oko putovanja.

Uz ovaj dizajn, imamo osjećaj da nas ništa ne može izbaciti iz takta. Ovi koferi ne samo da izgledaju prekrasno, već su i kvalitetni primjerci koji će vas služiti godinama, i koji će uvijek biti vaš modni suputnik uz comfy outfite tijekom putovanja.

Parfois je inače poznat po kreativnim kolekcijama odjeće i modnih dodataka, no njihovi kofer su jedna posebna priča. Uz dva prostrana cvjetna kofera, naš favorit je i torba za prtljagu koja će se stopiti s koferom istog dizajna.

Koji god odabrali, ne možete pogriješiti jer su uistinu odlična investicija. Ukoliko ste u potrazi za novim koferom ili jednostavno trebate osvježenje, više detalja o novim Parfois koferima potražite na njihovoj službenoj stranici.