FOTO by Instagram @bohemiandecor / @belovedcabin/ @karissa.marie.xo

Dekor

Proljetne ideje za kupaonicu – stvarčice koje će je oplemeniti!

Viktoria Šafranić 10. ožujka 2021.

Kupaonica vam je jednolična? U nekoliko koraka udahnite joj pravo proljetno ruho!

Težite tome da u vašem sanjivom domu u idućim mjesecima sve podsjeća na proljeće, pa započnimo s modernom kupaonicom koja za ovu sezonu može izgledati poput raja, lječilišta ili savršenog opuštajućeg prostora. Osim toga, donosimo prijedloge i za sve oni koji jednostavan prostor žele nadahnuti vintage ruhom.

U nastavku su praktične ideje za uređenje kupaonice, ovisno o stilu koji preferirate:

Retro trenutak

Svi koji žele da njihov intiman prostor zrači osobnošću, definitivno bi se trebali odlučiti za vintage uređenje kupaonice. Samo nekoliko sitnica može dovesti do velike promjene.

Uklopite grančice i predimenzioniranu stylish vazu te uokvirene umjetničke slike. Za dodatni retro izgled, odaberite sanjiva zlatna zrcala i elegantne pločice s printom iz sredine stoljeća.

Romantično raspoloženje

Ako je vaša kupaonica neutralnih boja, upotpunite je ružama, božurima ili tulipanima kako biste prostoru dali svježu proljetnu atmosferu. Rasporedite i mirisne svijeće po prostoru i odaberite stilske bočice za svoje kupaonske proizvode.

Dašak orijenta

Dodajte slatki tepih s orijentalnim uzorcima u svoju lijepu kupaonicu, a također i chic malu stolicu na kojoj možete držati knjige, svijeću i raskošne ručnike, odnosno sve ono što će vas opustiti nakon napornog tjedna na poslu.

Ako ste raspoloženi za nešto veći redizajn, dodajte pločice slične mozaiku i pomiješajte ih s prevelikim biljkama i slatkim orijentalnim elementima kako biste se osjećali kao u tropskim toplicama.

Boho stil

Ako ste jedni od onih koji se ne uklapaju u okvir nego ste skloni nekonvencionalnom uređenju i slobodnog ste duha, onda ćete inspiraciju zasigurno pronaći u prirodnim materijalima, raznoraznim biljkama, zemljanim tonovima i slično.

Uz samo nekoliko preinaka poput pletene košare za rublje ili časopise i tepiha s pomponima u nježnoj smećkastoj boji, vaša će kupaonica zračiti toplinom i udobnošću.

Proljetna svježina

Za dodatnu svježinu koja će i tijekom najtmurnijih dana u vašoj kupaonici odavati dojam pravog proljeća, koristite vibrantne Duck proizvode čije pakiranje donosi u niz upečatljivih boja i detalja poput floralnog printa i voća.

Photo by: envy Croatia

Tu su i nezaobilazni pačići koji će vam razvući osmijeh od uha do uha svaki put čim ih ugledate, a pritom i obavljati svoj posao i dnevne zadatke. Ništa ih neće pokolebati da zaustave bakterije, kamenac i prljavštinu, a vama priušte najljepše spa trenutke.

Photo by: envy Croatia

Pobjednik mjeseca za nas je Duck Berry Magic linija proizvoda koja nas odvodi u nebesa…Jeste li znali da svemir miriši, i to po malinama?! Ako svoju kupaonicu želite lansirati među zvijezde, Duck Berry Magic linija je pravilna raketa.

Photo by: envy Croatia

Uzbudljiv i sočan miris malina, raskošnih cvjetnica te crvenih i zelenih jabuka odvest će vas u svemir…

Photo by: envy Croatia

Proces uređenja kupaonice uistinu može biti zabavan. Nadamo se da smo vam s ovim Instagram primjerima barem malo olakšali cjelokupan proces.

Za detaljnije informacije posjetite njihove društvene mreže Facebook i Instagram.