FOTO by Saša Kopčok

Iće & piće

Probali smo nove Kraš čokoladne napolitanke s kokosom!

Viktoria Mikulić 08. travnja 2024.

Savršen spoj čokolade i kokosa u hrskavom vaflu pruža trostruki užitak!

Kraš je za mnoge prva asocijacija na napolitanke. Od klasičnih napolitanki s čokoladnim punjenjem do napolitanki s lješnjakom, Kraš je brend čiji okusi spajaju generacije.

Svi znamo da lijepo vrijeme i kokteli od kokosa idu ruku pod ruku, stoga je s prvim sunčanim danima Kraš lansirao nove čokoladne napolitanke s ovom egzotičnom namirnicom.

Riječ je o vafel proizvodu s punjenjem od kokosa, prelivenom čokoladom i posipom od kokosa. Ove napolitanke sadrže 33% čokolade.

Za sve ljubitelje neodoljivog spoja čokolade, kokosa i hrskavih vafel listova, nove Kraševe Napolitanke postat će desert broj 1.

Ako ovih dana pazite na kalorije, evo malenog podsjetnika da kokos i proizvodi od kokosa obiluju nutritivno vrijednim sastojcima. Moramo se malo utješiti…

Neki su čak zaključili kako nove napolitanke nedvojbeno podsjećaju na nikad prežaljeno Harmonija čokoladno čajno pecivo s kokosom.

Mi smo ih probali i uvjerili se, spoj čokolade i kokosa nikada nam neće dosaditi, a ovaj u novim napolitankama izuzetno je sočan i definitivno vrijedan kupnje.

Šećer na kraju je i ambalaža koja izgleda kao da je posuta kokosom. Dolaze u dva pakiranja, od 250 i 500 grama. Mi smo za početak odabrali manje pakiranje od 250 g čija cijena iznosi 2,89 eura, a pronašli smo ga u Krašu.

Javite nam jeste li se i vi zaljubili u novi okus već nakon prvog zalogaja.