FOTO by IMDb

Film

Pripremite maramice! „The Last Letter from Your Lover” nova je romantična drama na Netflixu!

Viktoria Mikulić 29. srpnja 2021.

Ovaj film trenutno je drugi među TOP 10 najgledanijih na Netflixu...

Ako ste raspoloženi za film „više ne rade takve filmove”, pod time mislimo na melodramu s dovoljno glamuroznog sjaja koja će vas spriječiti da previše razmišljate, tada bi „The Last Letter from Your Lover” mogao biti vaš sljedeći najbolji film.

U ovom filmu doživjet ćete svašta: amneziju, propuštene poruke, cinike koji su zapanjeni čistoćom prave ljubavi, raskoš i prekrasne kostime. I, naravno, vrlo lijepe ljude koji su očarani jedni drugima.

Tu su dvije različite ljubavne priče, temeljene na knjizi JoJo Moyesa („Ja pred vama”). Ellie (Felicity Jones), novinarka koja se ne zanima za romantiku, mora napisati priču o uredniku koji je nedavno preminuo.

Ona mora proći pored prilično ledenog i formalnog arhivara Rory (Nabhaan Rizwan) kako bi dobila pristup arhivi urednika, i tamo pronalazi nevjerojatno romantično ljubavno pismo, nekome identificiranom samo kao „J”, od nekoga identificiranog samo kao „Boot”.

„The Last Letter from Your Lover” britanski je romantični dramski film iz 2021. godine nastao pod režiserskom Palicom Augustine Frizzell. Scearij su apisali Nick Payne i Esta Spalding, prema istoimenom romanu Jojoa Moyesa iz 2012. godine. godine. Akteri priče su Felicity Jones, Callum Turner, Joe Alwyn, Nabhaan Rizwan i Shailene Woodley.

Prema IMDb-u film je ocijenjen sa 6,8 i već je dostupan na Netflixu pa svakako ostavite slobodnu večer za ovu romantičnu dramu.