FOTO by IMBd

Film

Pripremite kokice – “Who killed Sara?” stiže na Netflix

Daria Lovrić 20. travnja 2022.

Treća sezona popularne serije vraća se na male ekrane za manje od mjesec dana

Iako ponekad izgubimo interes za određenu seriju čekajući iduću sezonu, a ovom serijom to nije slučaj. Serija “Who killed Sara?” nam se uvukla pod kožu i s nestrpljenjem očekujemo nastavak.

Radnja serije prati životnu priču Alexa Guzmana koji je nepravedno optužen za ubojstvo sestre Sare. Alex je proveo 18 godina u zatvoru za zločin koji nije počinio te izlazi na slobodu otkriti tko je ubojica njegove sestre.

Alex sumnja da je imućna obitelj Lazcano umiješana u smrt njegove sestre i želi osvetu. Prilikom potrage za stvarnim ubojicom svoje sestre Alex razotkriva brojne tajne i lanac prostitucije koji se zbiva pod krinkom uspješnog biznisa.

U jednom intervju zvijezda serije Manolo Cardona (Alex Guzman) izjavio je da se prva sezona publici jako svidjela, ali da će seriju tek zavoljeti u drugoj sezoni i bio je u pravu. Možemo tek pretpostaviti kakav će utisak na nas ostaviti treća sezona, ali nas već sada hvata nostalgija s obzirom na to da će treća sezona ujedno biti i posljednja.

Netflix je objavio trailer za treću sezonu serije i dodatno probudio znatiželju kod publike, a nove epizode bit će dostupne 18. svibnja 2022. U ovoj sezoni ćemo saznati što se dogodilo sa Sarom, a ako ste mislili da već imate neke odgovore, vrlo vjerojatno se varate.

“Zašto je Sarin lijes prazan?”, “Gdje je njezino tijelo?”, “Je li Sara uopće mrtva?”,”Što je projekt Meduza?” – samo su neka od pitanja na koja ćemo dobiti odgovore.

Ova popularna serija je nominirana za četiri nagrade Imagen, uključujući onu za najbolju dramu i najboljeg glumca u TV drami (Manolo Cardona). Dok s nestrpljenjem čekamo iduće epizode pogledajte službeni trailer.