FOTO by Primark

Dekor

Primark umjetni tulipani u staklenoj vazi dostojna su imitacija pravih!

Viktoria Mikulić 15. veljače 2024.

Uz tulipane dobivate i staklenu vazu - može li bolje?

Jedan od glavnih razloga, odnosno činjenica zašto mnogi vole umjetno cvijeće je taj što ne moraju brinuti o njegovom održavanju.

Od svakodnevnog zalijevanja, presađivanja i slično, uz umjetno cvijeće možete se udobno smjestiti i opustiti. S vremena na vrijeme mogu skupljati prašinu, ali čišćenje umjetnog cvijeća jednostavno je, samo ga obrišite suhom krpom.

Umjetni tulipani mogu uljepšati svaku prostoriju u vašem domu i savršeno će se uklopiti u svaki stil uređenja. Naravno da je svježe cvijeće najprivlačnije, no umjetni tulipani mogu izgledati toliko realistično da nitko neće ni primijetiti da nije riječ o pravima.

U Primarku smo pronašli ružičaste i bijele tulipane koji dolaze u kombinaciji sa staklenom vazom, kako bi što više došli do izražaja. Njihova cijena iznosi $8.00 i ako želite dodati dašak ljepote u svoj dom, ne tražite dalje.

Ako ste obožavatelj tulipana, više ne morate brinuti da će izblijediti niti uvenuti tijekom vremena. Primjerci iz Primarka nevjerojatan su dodatak koji svatko može koristiti da unese malo zelenila i života u svoje domove.

Pred nama je vikend, a Ljubljana je relativno blizu. Bez obzira uputili se na jednodnevni ili dvodnevni izlet, ne propustite svratiti u Primark i osigurati si ove ljupke tulipane ususret proljetnim danima.