FOTO by Primark

Kids

Primark ima dva preslatka šatora u Mickey i Minnie ruhu!

Viktoria Mikulić 09. lipnja 2023.

Svako se dijete voli igrati, a ovi Disneyevi šatori za igru ​ zasigurno će im pružiti sate beskrajne zabave!

Možete li se sjetiti ičega zabavnijeg od pravljenja vlastite jazbine kad ste bili mali?

Sada kada se malo prisjetimo, to naše tajno skrovište u kojem smo provodili sate bilo je najbezbrižnije mjesto u našim životima, i ponekad bismo se rado te na trenutak sakrili od čitavog svijeta te prepustili opuštanju.

Ako želite potaknuti maštu svog djeteta, sa šatorom za igru ​​ne možete pogriješiti. Za mališane, to je sigurno utočište koje skriva brojne avanture. Osim što pruža odlično polazište za sate igre, stvara zaštićeno mjesto, sobu unutar sobe, u kojoj će i vaše dijete uživati.

Primark ima preslatke šatore za djecu u Mickey i Minnie ruhu!

Pomozite svojim princezama i prinčevima da otkriju radost tajnog skrovišta (bez opasnosti od urušavanja utvrde od jastuka) s ovim prekrasnim Disneyjevim šatorom za igru ​​kojeg krase motivi Mickeyja i Minnie Mouse. Uz nostalgični print koji se uklapa u svaki interijer, djeca će uživati u vlastitom prostoru kroz avanturističku igru ​​ili tiho čitanje.

Savršen za izradu brloga u zatvorenom prostoru, ovaj šator izrađen je od platna i ima četiri drvena stupa.

Osim u četiri zida, možete ga postaviti i na natkrivenu terasu kako bi djeca uživala na svježem zraku, dok vi upijate zrake sunca, lagano ispijajući svoju kavicu.

Gdje drugdje, nego u Primarku, pronašli smo ova dva ljupka šatora u ružičastoj i plavoj boji. Cijena jednog iznosi £25.00 pa ako imate slobodan vikend, uputite se do Ljubljane na kavu i navratite u Primark, jer su upravo stigle brojne ljetne potrepštine koje vas neće razočarati.