FOTO by Primark

Kids

Primark ima novu dječju drvenu guralicu u Mickey i Minnie ruhu!

Viktoria Mikulić 12. travnja 2023.

Ista dolazi u nježnoj plavoj i rozoj boji...

Svatko od nas za svoje mališane želi samo najbolje. Iako kasnije shvatimo da je pola stvari koje smo kupili uistinu nepotrebno, nije nam žao jer osmijeh na njihovim licima nagrada je koja se ne može s ničim mjeriti.

Naši mališani zahtijevaju punu pažnju i prije svega, najvažnije je pokloniti im svoje vrijeme, koje je puno bitnije od materijalnih stvarčica kojima ih obasipamo.

Mickey i Minnie Mouse guralice ljubav su na prvi pogled!

Ipak, ponekad ne možemo odoljeti novitetima koji pristižu na police raznih trgovina, osobito kada govorimo o trgovačkom lancu Primark koji unutar svojih kolekcija uvijek ima nešto originalno za naše najmlađe.

Baš kao i mnogi drugi brendovi, Primark često lansira proizvode s motivima najpoznatijih Disney ikona – Mickey i Minnie Mouse, a kada isti dolaze u dječjem ruhu, cjelokupna priča izgleda još slađe.

Ovog puta, osmislili su drvene guralice u baby plavom i pink izdanju koje s prednje strane krasi glavica kultnih cartoon likova. Osim pink boje, Minnie krasi i mašnica u točkastom izdanju.

Vaša dječica uz ove će guralice juriti domom sigurno i sa stilom. Ove drvene guralice idealne su kao prvo prijevozno vaših mezimaca. Srećom, nemaju pedala tako da vožnja zaista ne bi trebala biti komplicirana.

Ako i vi postojećem asortimanu dječjih igračaka želite pridodati nešto novo, preslatke Primark guralice možete pronaći na LINKU po cijeni od £40.00!