FOTO by Primark

Dekor

Primark božićne posteljine uz koje ćemo više vremena provoditi u krevetu!

Viktoria Mikulić 22. studenoga 2023.

Priuštite si dašak blagdanske atmosfere i u spavaćoj sobi...

Sezona je veselja pa započnite tako što ćete svoju spavaću sobu dotjerati blagdanskim kompletom posteljine. Ipak je to prostorija u našem domu kojoj se najviše radujemo, jer tamo započinjemo i završavamo svoj dan, a krevet je naša oaza mira gdje sve brige nestaju.

Opremite se božićnom posteljinom ove blagdanske sezone i priuštite si najcozy trenutke u vlastitom krevetu. Unutar Primark blagdanskog asortimana možete pronaći čarobne dizajne navlaka za poplun kojima nećete moći odoljeti.

Ako volite vesele uzorke, onda biste se trebali odlučiti za jarku crvenu ili zelenu posteljinu iz Primarka s veselim motivima Djeda Božićnjaka i omiljenog soba Rudolfa.

Ako pak volite neutralnije boje, Primark je priremio dekicu i posteljinu u bež nijansi s printom zvjezdica, a posebno nas je osvojila i tamno zelena posteljina s bijelim božićnim drvcima.

Na svom Instagram profilu, ovaj popularan trgovački lanac postavio je nekoliko fotografija koje vam mogu poslužiti kao inspiracija kako će ove posteljine izgledati u vašem domu. Uz njih, unutar njihove ponude možete pronaći još mnoštvo drugih motiva na posteljinama i dekicama, a kako biste odabrali onu pravu, predlažemo da se uputite u Ljubljanu.