FOTO by PR

Dekor

Prima saloni donose odličnu vijest povodom najčarobnijeg razdoblja u godini!

PR 19. prosinca 2023.

Inspirirajte se Prima ponudom ugradbenih ormara i organizirajte baš svaku svoju sitnicu jer u Prima ormarima sve ima svoje mjesto.

Ako ste oduvijek htjeli kreirati vlastiti ormar, sačinjen od vaših želja, Prima saloni pripremili su pravo iznenađenje za sve modne entuzijastice. Od sada imate priliku osmisliti ugradbeni ormar po svojoj mjeri, a u nastavku donosimo više detalja…

Bolje, veće, raskošnije, još organiziranije, 100% prilagođeno vama – ovi atributi najbolje opisuju novosti u Prima ponudi ugradbenih ormara. S ciljem da kupcima ponude uvijek bolje, modernije, funkcionalnije i naprednije rješenje, postojeći asortiman i mogućnosti uređenja Prima je podignula na još viši nivo.

Ako već godinama sanjate o raskošnom walk-in ormaru, baš kao iz filma, vrijeme je da si ispunite želju. Inovativni Prima asortiman ugradbenih ormara donosi veći izbor dekora, boja, dodatne opreme za organizaciju unutrašnjosti ugradbenih ormara u niši ili većih walk-in ugradbenih ormara u koje stane baš svaka vaša sitnica.

Različite prijedloge sastava ugradbenih ormara otkrijte u novom Prima videu:

Napokon možete uredno i pregledno organizirati svu svoju garderobu, torbe, nakit, modne dodatke i cipele, a ako odaberete walk-in ugradbeni ormar u njega ćete moći čak i ući, inspirirati se, preodjenuti se i uživati.

Sve pogodnosti luksuznog Prima walk-in ormara otkrijte u Prima TV reklami s Jelenom Glišić:

Kako dizajnirati 100% svoj ugradbeni ormar?

Novi materijali i suvremeni dizajn prate nove trendove u svijetu uređenja interijera kao i bezvremenske stilove koji su već duže na listi najpopularnijih. Svaki ugradbeni ormar radi se po mjeri kako bi u potpunosti odgovarao vašem domu, ali i vašim potrebama.

Primjerice, ako u svojoj spavaćoj sobi ili možda predsoblju želite iznimno praktičan ormar „od poda do stropa“ ili ako želite unijeti notu funkcionalnosti u svoj prostor ispod stepenica i pretvoriti ga u spremište, Prima za vas ima rješenje po mjeri.

Osim što se svaki ugradbeni ormar radi za vas po mjeri u tvornicama namještaja koje su dio Prima grupe, kada su u pitanju željene dimenzije, vrsta materijala i dekora fronti, unutrašnjosti te zaključnih i završnih stranica i drugih elemenata, svaki ugradbeni ormar možete učiniti autentično svojim i pri dizajnu njegove unutrašnjosti.

Kako oblikovati unutrašnjost ugradbenog ormara?

Kombiniranjem različitih elemenata dodatne opreme oblikujte ormar koji odgovara dimenzijama vaše sobe i prilagodite ga svojim navikama jer ako, recimo, imate puno haljina, košulja ili sakoa trebat će vam više prostora za vješanje.

Prostrani ormar pomoći će vam održati dom urednim i funkcionalnim. Maksimalno iskoristite prostor za odlaganje strateškim odabirom dodatne opreme koju možete organizirati kako vam najbolje odgovara, poput garderobnog lifta ili izvlačne vješalice za hlače. Cilj dodatne opreme je da vam olakša odabir modne kombinacije i pristup odjeći.

Kako izgleda proces kreiranja ugradbenog ormara u Prima salonima?

Obratite se prodajnom savjetniku u Prima salonu i kreirajte 100% svoj ormar koji ispunjava sve vaše želje!

Put do 100% vašeg ormara započinje u Prima salonu, a sam proces je vrlo jednostavan:

  1. Odaberite sastav ormara i obogatite ga drugim namještajem iz Prima ponude uz koji će vaša spavaća soba postati mjesto za odmor i uživanje s daškom luksuza.
  2. Obratite se Priminom stručnom prodajnom savjetniku za pomoć oko personalizacije ormara i za besplatnu izmjeru u vašem domu.
  3. Odaberite dodatnu opremu te uskladite materijale, boje i detalje za svoj ugradbeni ormar.
  4. Zajedno sa stručnim prodajnim savjetnikom kreirajte 3D vizualizaciju ormara po svojim željama i mjerama svog prostora.
  5. Po 3D vizualizaciji naručuje se ormar koji se proizvodi u tvornicama Prima grupe.
  6. Uz pomoć Prima dostavljača ormar stiže na bilo koju adresu u Hrvatskoj.
  7. Stručni monteri će u vašem domu složiti ormar koji će podići vašu spavaću sobu na viši stilski i funkcionalni nivo.

Kako ugradbeni ormar povezati s ostatkom interijera?

Primini stručni prodajni savjetnici u salonima pomoći će vam dizajnu ugradbenog ormara koji će biti 100% po vašoj mjeri.

Ako opremate jednu ili više prostorija u Prima asortimanu možete pronaći namještaj koji će se sjajno slagati s vašim novim ugradbenim ormarom. Novi Prima ugradbeni ormari dekorom i dizajnom sjajno se slažu s postojećim Prima programima kako bi se u domu zadržala stilska harmonija.

Inspirirajte se Prima ponudom ugradbenih ormara i organizirajte baš svaku svoju sitnicu jer u Prima ormarima sve ima svoje mjesto!