FOTO by Sinsay

Dekor

Prije božićnih lampica, sobe ćemo osvijetliti primjercima iz Sinsaya za 19,90 kuna

Krešimir Šustić 24. rujna 2020.

Za sve nas koji volimo kroz cijelu godinu boraviti u okićenim prostorijama

Dolaskom jeseni se polagano približavamo najljepšem dobu godine, adventu u kojem sve vrvi od bogatih i veličanstvenih dekoracija, a veselje se osjeti na svakom kutku grada.

Stručnjaci su dokazali da lampice bude osjećaj radosti u nama, te kako osobe koje svoje domove okite prije ostalih, probude dijete u sebi i samim time podignu raspoloženje na viši nivo.

Tako smo na proljeće svoje terase, balkone, vrtove i dvorišta ukrasili prigodnim osvjetljenjem i postigli romantičnu i veselu atmosferu uz koju se osjećamo jednostavno bolje.

Kako bismo i u predbožićnoj sezoni svoje ambijent dekorirali prigodnim ukrasima, brend Sinsay je u svoju ponudu kućnih potrepština uvrstio šest neodoljivih primjeraka.

Kolekcija nam donosi okruglo izdanje u baby pinky i burgundi nijansi, kao i klasično u crnoj, bijeloj i sivoj kombinaciji boja kojima na jednostavan način možemo podići prostor u koji ih smjestimo.

Tu su također i urbani primjerci poput žarulja na žici koje daju totalno moderan izgled interijeru, sive košarice i zlatna srca koja su stvorena za vječne romantičarke.

Neovisno o tome planirate li ih objesiti na zid i napraviti neki poseban oblik, ukrasiti noćni ormarić ili ih jednostavno ukombinirati sa slikom ili panoom, sigurno će vam donijeti topli ugođaj.

Ove božanstvene dekoracije čija se cijena kreće već od 19,90 kuna, možete pronaći i kupiti na LINKU.