FOTO by Instagram @thesolewomens

Moda

Preslatki New Balance 530 u efektnim nijansama modna su fantazija! Škicnite ponudu s ASOSA!

Daria Lovrić 05. srpnja 2023.

Peachy, zelene, žute, ružičaste, plave… Koje su vaš favorit?

New Balance tenisice jedne su od najpopularnijih modela kada je riječ o ležernoj obući. One glase za jedne od najudobnijih tenisica i trendseterice se ne odvajaju od ovih upečatljivih modela.

Pretražujući društvene mreže ne možemo ne primjetiti da su New Balance modeli nosivi u gotovo svim prilikama, iako ga mi najviše preferiramo kao sastavni dio ležernog looka. New Balance postoji više od sto godina, a trenutno ne silazi s liste najtraženijih.

New Balance 530 zelene – £95

Uspjeh brenda temelji se na spajanju bezvremenske klasike i modnih trendova, zadržavajući u svojim primjercima retro notu.

New Balance 530 ružičaste – 115€

Putem ASOS pronašli smo nekoliko upečatljivih primjeraka modela New Balance 530 ukrašenih eye-catching ljetnim bojama.

New Balance 530 plave – 110€

Iako nam je pored modela ukrašenih zelenom, plavom, žutom, ružičastom i bojom breskve bilo vrlo teško pronaći favorita, kada bismo morali birati, izbor bi pao na šarmantan par u pastelnoj narančastoj koji podsjeća na ljetne zalaske sunca.

New Balance 530 narančaste – £95

Kako kombinirati omiljene New Balance tenisice?

Neodoljive New Balance tenisice odlično izgledaju uz omiljene jeans komade i klasičan t-shirt, a odlično će se uklopiti i u profinjenije lookove uz lepršave haljine i midi suknje.

New Balance 530 plave – 82,50€

Možda trenutno ne razmišljate o novim tenisicama, međutim kad se vratite s mora željet ćete u svom asortimanu imati jedne od ovih krasotica. Cijelu ponudu škicnite putem ASOS web trgovine.