FOTO by Next

Dekor

Preslatke ombre čaše u ljetnim bojama za vikend druženja

Daria Lovrić 10. svibnja 2022.

Otvaramo sezonu partija na terasama i u dvorištima

Temperature rastu iz dana u dan i svi polako priželjkujemo biti pozvani na druženje na otvorenom. Radilo se o terasama, balkonima ili dvorištima, „kućni“ tulumi imaju posebno mjesto u našem srcu.

Kao uzvanik na kućnom partiju možete se ležerno obući, uvijek će biti prisutna pomno odabrana ekipa, poznajete sve goste i na stolu uvijek ima nešto za „zamezit“. Umjesto da čekate poziv, otvorite sezonu i organizirajte nezaboravan party o kojem će se pričati idućih nekoliko mjeseci.

Pozovite najbolje prijatelje i potrudite se oko dekoriranja prostora. Objesite lampice, pripremite lanterne i udobne fotelje sa šarenim jastucima te zapalite svijeće. Nadalje, pripremite grickalice, fingerfood, zanimljive slastice i hladna pića.

Za koju god se „temu“ odlučili i koje god zanimljive snackove pripremili, nijedan tulum ne može proći bez kapljice omiljenih ženskih pića poput gina, Aperola, Huga i sličnih čarobnih tekućina.

Kako bi svojim gostima pružili što ljepši ugođaj pronašli smo neodoljive staklene čaše brenda Next koje će svakom tulumu dati posebnu čar.

Ove šarene ombre čaše u žutoj, ružičastoj i plavoj boji možete naručiti u setu od 4 komada po cijeni od 138 kuna. Vaše će ih frendice obožavati, a svojim će atraktivnim dizajnom osvojiti društvene mreže.

Set čaša nosi ime uzavrelog grada Miamija koji je sinonim za živahan i uzbudljiv noćni život te sunčane plaže. S obzirom na to da nismo svi u mogućnosti sjesti u avion i vikend provesti u živopisnom gradu, ove će atraktivne čaše unijeti djelić vrele atmosfere u naše domove.

U ponudi Nexta bio je dostupan i Miami set čaša za gin za samo 31$. S obzirom na to da ne živimo na Novom Zelandu, aktivno ćemo provjeravati kada će i čaše na „stopicu“ biti dostupne za Hrvatsku kako bi upotpunili kolekciju.