FOTO by Toynk.com

Dom

Prelijeni za miješanje prve jutarnje kavice? Za vas je idealna Mickey šalica koja sama miješa napitak!

Antonija Andabak 29. rujna 2020.

Natočite svoju kavicu i pustite da ova šalica izmiješa napitak baš onako kako volite!

Utorak. Trebamo li još nešto dodati da naglasimo koliko smo (ne)spremni u punoj snazi prionuti poslu…a da bismo došli do te razine, mnogima je u cilju što prije popiti svoju prvu jutarnju kavicu, svoj razbuđivač i podizač energije.

Ne brinite, čak i ako ujutro niste u stanju ništa napraviti osim na brzinu ubaciti sastojke za kavu i natočiti u šalicu, dopustite da vam predstavimo vašeg saveznika u borbi protiv dekoncentracije i pospanosti. Mickey šalica za kavu koja unutar nje sadržni mini mehanizam za miješanje vašeg omiljenog napitka, oduševit će kavoljupce baš kao i mickeyljupce!

Siva šalica s crnim obrubom te otisnutom skicom Mickey Mouse-a , zgodan je komad posuđa koji će zbog svoje posebnosti lako s trona skinuti vašu dosadašnju omiljenu šalicu za kavu ili čaj.

Ono što je još jedan dodatni bonus jest pjenica koja se napravi tijekom miješanja vaše kave ili primjerice vruće čokolade, a sam napitak na kraju začinite cimetom koji može poslužiti kao zdrava alternativa šećeru ili šlagu.

Ovaj smo vrijedan, točnije – koristan komad suđa pronašli na web stranici Toynk koji pretežito lansira zanimljive novitete glede Mickey tematike ili tematike drugih Disneyjevih junaka, a ova šalica nam je zapela za oko kao drugolansirana ove godine, samo sa zanimljivijim dizajnom, primjerenijim odraslima.

Njegova cijena iznosi 129 kn i čini savršen poklon pravim ljubiteljima kave i onima koji još uvijek ne mogu odoljeti stvarčicama Mickey tematike! Naručiti je možete OVDJE!