FOTO by Nikas

Dom

Predstavljamo Riso Scotti liniju ukusnih keksića, krekera i namaza. Za prste polizati!

admin 04. prosinca 2020.

Na bazi riže i bez laktoze "Si con Riso" linija stvorena je za sve!

Svi se nadamo da ulaskom u prosinac dolaze dani koji će nas napuniti pozitivom i koji će poništiti sve loše što nas je pratilo u jednoj od najgorih godina ikad.

Tradicionalno naviknuti na užurbanost i gužvu, ove ćemo godine usporiti tempo te se fokusirati na blagdane provedene u toplini svog doma.

Kao centralno mjesto vašeg provođenja vremena obogatite svoj dnevni boravak ukrasima i lampicama te pripremite bogatu playlistu blagdanskih filmova i pjesama.

Ovakvi scenariji obično zahtijevaju da se na vašem stoliću nađe i posuda s ukusnim keksićima i šalica toplog čaja.

Si con Riso i blagdanski filmovi

Nećemo vam nametati playlistu filmova koje biste trebali pogledati, ali ćemo vam sa zadovoljstvom predložiti ukusne Si con Riso keksiće oplemenjene čokoladom ili kremom od lješnjaka.

Ukusni Riso Scotti keksi s kremom od lješnjaka iz linije “SI con RISO” naš su favorit, a bogato punjenje unutar tamnog keksa dovoljan je argument za to.

Keksi punjeni kremom od lješnjaka, 200g – 22,00 kn

Spoj keksi i čokolade uvijek nam izaziva leptiriće u trbuhu, a Riso Scotti keksi s čokoladom opravdat će ljubav prema ovoj kombinaciji.

Keksi s čokoladom, 200g – 23,00 kn

Riso Scotti keksi s rižinim brašnom i komadićima čokolade vratit će nas u djetinjstvo kada smo svi uživali u “bakinim keksićima” s čokoladom.

Keksi s rižinim brašnom i komadićima čokolade, 350g – 22,00 kn

Si con Rizo i Djed Božićnjak

Keksi na tanjuru i čaša mlijeka neizostavan su trenutak Badnje večeri i zahvala Djedu Božićnjaku za poklone koje nam je donio. Iako postoje brojne teorije od kuda dolazi ovaj običaj, jedno je sigurno – nakon dugog i napornog puta Djedica očekuje samo najbolje!

Okrugli keksi s rižinim brašnom provjeren su recept s kojim ne možete promašiti, a uz čašu mlijeka i blagdansku dekoraciju upotpunite dojam.

Keksi s rižinim brašnom, 350g – 22,00 kn

Ako želite djedicu iznenaditi svojim izborom pripremite mu kekse od rižinog brašna i kakaa koji će ga oduševiti.

Keksi od rižinog brašna i kakaa, 350g – 22,00 kn

Si con Riso i palačinke

Unutar Riso Scotti linije nalazi se i Namaz od lješnjaka i kakaa, a hoćete li ga kombinirati s nekim od keksi iz linije ili ćete ga konzumirati samostalno na žlicu, izbor je na vama.

Namaz od lješnjaka i kakaa, 400g – 28,00 kn

Mi smo tu da vam predložimo kombinaciju s palačinkama koja izgleda neodoljivo.

Si con Riso na svakom koraku

Gdje god da krenete u vaš ruksak spremite i integralne krekere, kekse od raznovrsnih žitarica ili biskvit s voćnim punjenjem od borovnice. Kratki i slatki zalogajčići napunit će vas energijom potrebnom za sve vaše aktivnosti.

Biskvit s voćnim punjenjem od borovnice, 6x27g – 19,00 kn
Keksi od raznovrsnih žitarica, 250g – 14,00 kn
Integralni krekeri, 250g – 14,00 kn

Si con Riso linija stvorena je za sve

Prvobitna ideja je bila da svi oni intolerantni na laktozu, mogu uživati u ukusnim proizvodima, bez odricanja. Veoma brzo, na talijanskom tržištu mnogi su proizvodi upravo iz ove linije postali omiljeni, neovisno o intoleranciji na laktozu.

Cijeloj liniji zajednička su sljedeća obilježja: bez laktoze, bez mliječnih proteina, bez palminog ulja, bez hidrogeniranih masti, bez konzervansa, bez umjetnih boja.

Pažnja prema sirovinama i kvaliteti dodanih sastojaka kod svakog Riso Scotti proizvoda je neupitna, što dokazuje i priznata izvrsnost Riso Scotti riže i proizvoda na bazi riže.

Uz pažljivo odabranu rižu, rižino brašno idealne teksture i najbolje ulje rižinih mekinja, odličan okus cijele Si con Riso linije je zagarantiran!

Kompletnu Riso Scotti liniju možete pronaći unutar NIKAS web trgovine, a za više informacija posjetite i njihove društvene mreže Facebook i Instagram.

#ukusna IGRA DARIVANJA

U suradnji s NIKAS jednu sretnicu nagradit ćemo s 9 proizvoda iz Riso Scotti linije. Za više informacija prati nas na našoj Facebook stranici.