Odjeća

Predstavljamo Premium kolekciju AMDS Jeans za FW18/19!

Viktoria Mikulić 12. rujna 2018.

Božanstveni modeli traperica u režiji AMDS Jeansa kao kruna 30-godišnjem poslovanju!

AMDS Jeans – Uz omiljeni bijeli T-shirt, traperice su neizostavan odjevni komad koji volimo nositi u svako godišnje doba. Bez obzira na trendove, popularnost trapera ne jenjava. Je li to zbog nepogrešivog dizajna, ugodnih materijala, različitih krojeva ili cjenovne prihvatljivosti – mi nekako vjerujemo da su svi ovi faktori odigrali veliku ulogu koja ih je postavila na sam tron u ‘fashion’ svijetu.

Možete li se sjetiti osobe koja ne posjeduje barem jedne traperice? I mislili smo da je to nemoguće…

AMDS Jeans

Ususret 30. rođendanu, kultni hrvatski highstreet brand AMDS Jeans lansirao je novu Premium liniju koja se sastoji od nekoliko različitih modela traperica, stvorenih za mnoštvo stilova odijevanja. U novoj kolekciji iznimno se pazilo na materijale, nosivost i konstrukciju, a posebno nam se sviđa kombinacija klasičnog dizajna s daškom elegancije.

Glavna zvijezda nove kampanje je prelijepa manekenka Nikolina Miletić Minovska, koja je svojom profesionalnošću na veoma sofisticirani način istaknula ključne adute svakog modela.

AMDS Jeans

Pogledajte video nove kampanje:

Nakon što su ljetne vrućine malo splasnule, pri povratku s godišnjeg odmora, svi smo prionuli poslu. Kako bismo vam barem malo skrenuli misli od nadolazećih obveza, vrijeme je da vas upoznamo s Carmen, Alex, Stellom, Serenom, Tinom, Ester i Rokom kao dio Premium linije. Ovo nisu imena osoba, već traperica iz nove kolekcije AMDS Jeansa koje su sve samo ne obične. Svaki model imaju svoju osobnost, profinjenost i bezvremenski stil.

AMDS Jeans

Ako ste u potrazi za ugodnim i rastezljivim trapericama koje ćete moći nositi po čitave dane, a koje vas u nijednom trenutku neće podsjetiti da ih uopće imate na sebi, onda biste kompletnu pozornost trebali pridati Alex trapericama, iznimno udobnom bi-stretch novitetu, na dodir poput pamuka.

AMDS Jeans

Također, jedan od naših favorita je i novi push up model na Powerflex materijalu pod nazivom Carmen. Posebna pozornost je na stražnjem dijelu zbog zaobljenih džepova koji ne samo da će ga podići već i ravnomjerno zaobliti. Vrlo slične tom modelu su i traperice Serena uz koje svakako preporučujemo nositi kraće majice kako bi glavni adut ostao u fokusu.

AMDS Jeans

Ako pak preferirate skiny jeans, traperice Stella ispunit će sva vaša očekivanja, a za one koji umjesto klasičnog plavog biraju crni trapez, zasigurno će vam se svidjeti model Tina. Obje će se odlično uklopiti uz visoke potpetice i svečaniju košulju, kao i uz jednostavne gležnjače.

AMDS Jeans

Tu su i Ester traperice, pomalo drugačijeg dizajna. Ovaj model najavljuje povratak ravnih nogavica. Kako bi produžili noge, naš prijedlog je da ih kombinirate s niskim čizmicama na visoku petu.

I na kraju, ništa manje lijepe, tu su super stretch traperice pod nazivom Roko, stvorene za naša jače polovice. Jednostavne i ugodne bit će prvi odabir mnogih muškaraca.

AMDS Jeans

AMDS Jeans priča započela je prije 30 godina i nema tko nije čuo za ovaj hrvatski brend. Iz generacije u generaciju, gotovo svaka obitelj nosila je njihove traperice…a ta uspješna priča nastavila se sve do danas. Tome svjedoče i 55 vlastitih trgovina na raznim lokacijama Lijepe naše i susjedne nam BiH.

Ako volite klasiku, jednostavnost, ali i moderan touch, u njihovoj web trgovini zasigurno ćete pronaći traženi model za sebe. Koji god odabrali, uz ove traperice bit ćete primijećeni na svakom koraku. Za sve aktualnosti, također pratite njihove društvene mreže Facebook i Instagram.

#traper IGRA DARIVANJA 

U suradnji s AMDS Jeans, jednu sretnicu nagradit ćemo najnovijim bi- stretch modelom traperica Alex, ugodnog i rastezljivog materijala poput pamuka koje ćete moći nositi po čitave dane. Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica Alex traperica by AMDS JEANS je Ana Banko. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.