Make-up

Predstavljamo OPI blagdansku kolekciju lakova!

Tina Turuk 05. prosinca 2018.

Nećemo iznevjeriti tradiciju pa ćemo nastaviti u blagdanskom tonu...

Blagdansko vrijeme sa sobom donosi i pojačanu potrošnju ali uvijek se nađe neko dobro opravdanje za kupnju onoga što nam se sviđa. Koja žena se ne voli dodatno razmaziti odličnim lakom za nokte?

Predstavljamo OPI blagdansku kolekciju lakova koji se mogu kupiti u paketiću umotanom u šljokice koji jednostavno mami na kupnju ili pak pojedinačno!

OPI je izdvojio najpopularnije nijanse, a svaka ima svoju priču. Predlažu ulazak u Novu godinu uz disco srebrnu nijansu, vesele se snijegu uz bijelu, savršena zlatna se odlično uklapa u sve blagdanske prilike, a garantiraju da ćete se zaljubiti u nježno rozu.

Neizbježne nijanse crvene su uvijek aktualne. Narančasto-crvena, klasično crvena ili možda nešto tamnija nijansa koja vuče na bordo? Crvena je uvijek in, tako da s njom definitivno nikad nećete pogriješiti.

„Osjeti kemiju“ uz svjetliju i sjajniju ljubičastu, a kažu da otvaranje poklona ne može biti isto bez tamno ljubičaste. Ne znamo zašto ali izgleda da ćemo morati probati i sami se uvjeriti.

Na kraju nude nešto tamnije nijanse poput plavkasto-sive sa srebrnim mikro šljokicama, tamno plave odnosno gotovo crne te specifične sive koja dolazi uz krilaticu „A gray so fine, he’ll always be mine“. Iako se na hrvatskom ne rimuje, imamo potrebu prevesti. To bi značilo da je siva toliko dobra da će on uvijek biti vaš. Eh sad, što bi to trebalo značiti?