FOTO by CATRICE

Ljepota

Predivna CATRICE kolekcija inspirirana Disney likovima

Daria Lovrić 22. rujna 2023.

Medvjedić Winnie the Pooh i prijatelji, glavni su akteri naše beauty rutine!

Ususret jeseni, popularni brend CATRICE lansirao je novu limitiranu Winnie the Pooh make up kolekciju. Predivna kolekcija odiše nježnim zemljanim tonovima i medenim nijansama te je inspirirana jedinstvenim prijateljstvima i omiljenim likovima.

Disney Winnie the Pooh ruž za usne
Disney Winnie the Pooh ruž za usne

Winnie the Pooh, Tigger, Eeyore, Piglet, Rabbit, Kanga & Roo, Owl i Christopher Robin, samo su neki od naših omiljenih crtanih junaka, a sada su neki od njih glavni akteri naše beauty rutine.

 Disney Winnie the Pooh highlighter
Disney Winnie the Pooh highlighter

Nova Winnie the Pooh kolekcija vrvi efektnim make-up proizvodima kao što su predivne palete sjenila, piling za usne, lakovi za nokte, četkice za nanošenje rumenila, sjajila, highlighter, bronzer…

 Disney Winnie the Pooh lak za nokte
Disney Winnie the Pooh lak za nokte
Disney Winnie the Pooh bronzer

Naš favorit je Disney Winnie the Pooh Trio Set za njegu usana koji se sastoji od maske za usne, pilinga i proizvoda za nanošenje.

Disney Winnie the Pooh set za njegu usana

Popularni brend lansirao je čak tri limitirane palete sjenila – „It’s a Good Day To Have a Good Day“, „Friends Lift Each Other Up“ i „Sweet As Can Bee“. Naša miljenica je paleta „It’s a Good Day To Have a Good Day“ koja se sastoji od 15 savršeno usklađenih jesenskih nijansi s različitim završnim obradama za raznolik mat ili sjajni izgled inspiriran Disneyjevim Winniejem Poohom.

Disney Winnie the Pooh paleta sjenila

Ova efektna kolekcija rastopit će srca trendseterica, a ako je i vas očarala više informacija o proizvodima škicnite putem CATRICE web stranice.