Film

Praktična srijeda – novost u ponudi Beauty Instituta Ageness!

Viktoria Mikulić 21. rujna 2017.

Svake srijede u mjesecu iskoristite 30% popusta na sve usluge iz bogatog asortimana

Ageness praktična srijeda – Vlasnica Beauty Instituta Ageness, Sanja Buinjac došla je na odličnu ideju kako na efikasan način pripremiti praktikantice za samostalni rad.

Kroz godine iskustva, mnogo puta se pronašla u situaciji gdje praktikantice pri završetku srednje škole, ne znaju one najosnovnije stvari upravo zato jer im nitko nije omogućio dovoljno praktičnog rada, već su bile zadužene za čišćenje salona i slično.

A naravno da ako nemaš dovoljno iskustva koje ti nitko ne želi pružiti, zasigurno nećeš ni dobiti posao u nijednom boljem salonu.

Ageness praktična srijeda

Kozmetičarka Sanja nudi praktikanticama jedinstvenu priliku gdje zaista mogu ne samo promatrati, već i sudjelovati u odrađivanju kozmetičkih usluga.
Poanta cijele priče je uključiti praktikantice u svakodnevni rad te im uz stručno vodstvo pokazati kako odraditi kvalitetan tretman.

Svake srijede u mjesecu, možete se naručiti u Beauty Institut Ageness i ostvarit ćete 30% popusta, bez obzira na to koji tretman odabrali. Ageness praktična srijeda.

Razlika je jedino u tome što će u prisutnosti biti i praktikantica koja će u početku svaki tretman pozorno pratiti i upijati korake kako što učinkovitije odraditi isti, a kasnije i sama odrađivati iste uz stručno vodstvo vlasnice salona.

Unutar Beauty Instituta Ageness koriste samo vrhunsku svjetsku kozmetiku, a posebno bismo istaknuli brendove Elemis, Sothys i Opi, tako da ne morate brinuti o kvaliteti njihovih usluga.

Ageness praktična srijeda

Primarni cilj je stvoriti kvalitetne kozmetičare koji će još tijekom školske dobi imati priliku ne samo učiti, već i sudjelovati kako bi kasnije kvalitetno i samostalno raditi svoj posao.

Ageness praktična srijeda

Sve pohvale kozmetičarki Sanji koja je svjesna činjenice da je svaki početak najteži, ali je isto tako spremna olakšati mladim kozmetičarkama da što prije steknu traženo iskustvo te zatim isto uspješno implementiraju u svakodnevni rad. Ageness praktična srijeda.

Ageness praktična srijeda

 

U suradnji s Beauty Institutom Ageness, svakog ponedjeljka od 09:00 h ujutro imat ćete priliku osvojiti potpuno besplatan tretman. Obavezno pratite našu FB stranicu gdje ćete pronaći sve informacije!

 

#praktična IGRA DARIVANJA

Pošalji mail na info@ageness.com.hr s naslovom/ predmetom ELEGANT- PRAKTIČNA SRIJEDA te napiši u mailu ‘Zaslužujem besplatnu masažu’ i možda baš ti budeš najbrža i osvojiš istu.

***

Ako mailom dobiješ potvrdni odgovor za besplatnu masažu, ovdje možeš odabrati između njih nekoliko: https://ageness.com.hr/masaze/

Ako slučajno nisi ta sretnica, svejedno možeš iskoristiti popust od 30% na tretmane srijedom ili pričekati idući ponedjeljak kada se ponovno natječemo.