FOTO by Asos

Dekor

Požurite na Asos! Disney kuglice su trenutno na popustu!

Krešimir Šustić 20. studenoga 2020.

Jer božićno drvce zaslužuje samo ono najbolje

Za nešto manje od dva tjedna, gradske ulice će zablistati u milijunima šarenih lampica i samim time poprimiti pravo blagdansko ruho koje će donijeti veselje.

Tako su neki od nas već krenuli s dekoriranjem životnih prostora jer s obzirom na to kakva je bila 2020. potrebno je izbaviti se iz “depresije” koja je zahvatila svijet.

£14.50

Brojne trgovine i web shopovi su među svoje artikle uvrstili prigodne ukrase koji će nam pomoći da naši domovi poprime duh Božića.

Tražeći one posebne, naš radar za dobar dekor nas je odveo na internet stranicu Asos na kojoj smo pronašli zanimljive primjerke kuglica za jelku.

£6.50

Znamo da je drvce glavna dekoracija koja u našim srcima ima posebno značenje, pogotovo ako je po staroj tradiciji kitimo zajedno s članovima obitelji.

£14.50

Ove godine zbog kuglica koje smo pronašli može zasjati u potpuno novom izdanju s omiljenim Disneyjevim crtanim likovima koji ih krase.

£14.50

Dolaze u šarenim i upečatljivim bojama, ukrašene motivima princeza, Mickeya i Minnie Mouse, ali i zelenog Grincha koji ipak neće ukrasti najljepši dan u godini.

£14.50

Najbolje od svega je da se trenutno nalaze na 50 % popusta, što je idealna prilika da i ove godine naše božićno drvce zablista u unikatnom i jedinstvenom dizajnu.