FOTO by Instagram @marijanabatinic // @dorispincicrogoznica_doda

Poznati

Poznate mame otpremile svoje prvašiće u školske klupe!

Mia Vodopija 06. rujna 2021.

Ovako će Doris Pinčić i Marijana Batinić provesti svoj dan!

Prvi dan škole significira početak odrastanja – nismo više mala djeca, nismo više ‘bebice’, o ne, sada smo školarci!

Hoće li vam se svidjeti vaša učiteljica, s kime ćete sjediti, s koliko djece ćete se odmah sprijateljiti…to su samo neka od pitanja koja ste se pitali prije 20 ili 30 godina.

Iako se vremena mijenjaju, vaša dječica se danas pitaju te iste stvari na svoj veliki prvi dan škole. Protekli tjedni su vjerojatno prošli u pripremama i kupovini – morali ste djetetu kupiti par novih komada odjeće i obuće, torbu i nove bilježnice, pernice, olovke.

Kada se radi o djeci i ljubavi prema obitelji, nema prave razlike između svakodnevnih mama i onih poznatih. Iako su pod svjetom reflektora, njihova su im djeca uvijek na prvom mjestu.

Za dvije prekrasne brinete i poznate voditeljice, današnji ponedjeljak je veliki dan i baš kao i njihova dječica, zasigurno imaju leptiriće u trbuhu.

Doris Pinčić i Marijana Batinić danas su otpratite svoje prvašiće u školske klupe. Doris je na svom Instagram profilu podijelila da iako se pokušava praviti hrabra, priznaje da je i ona malo uplašena od škole i svega što se sprema u tom novom poglavlju života.

Dodaje kako je jedan od načina da bude uz svog prvašića taj da mu se ovih dana maksimalno posveti i da se njih dvoje sami malo zabavljaju.

Marijana Batinić je na svom Instagram profilu raznježeno napisala kako njezina beba kreće u školu! Sretna je i sjetna, ushićena i preplašena, kao uostalom i svaka mama prvašića.

Napisala je da ne zna je li tako svima, ali koliko god ovi trenuci bili lijepi, toliko su i stresni, što je također nešto s čime će se mnoge žene (i muškarci!) složiti.

Mi možemo samo zaželjeti sreću svim djevojčicama i dječacima koji danas kreću u prvi razred i time započinju svoju đačku ‘karijeru’.