FOTO by Instagram @lanatheklingor / @iva___radic

Poznati

Poznate mame fotografijama na Instagramu ovjekovječile povratak mališana u školske klupe

Krešimir Šustić 07. rujna 2020.

Lana Klingor Mihić, Ljupka Gojić Mikić, Iva Radić i Neda Parmać otpratile su svoje najmlađe u nove pobjede

Početak nove školske godine do zadnjeg časa bio je neizvjestan zbog pandemije korona virusa koji je zadesio svijet, no na kraju su ipak naši najmlađi ponosno krenuli u osvajanje novih znanja.

S osmijesima na licima i torbama na leđima, hrabro su se uputili u nove avanture koje ih očekuju i s radošću se sastali s razrednim prijateljima nakon dugih ljetnih praznika.

View this post on Instagram

#joliepetitebyljupkagojic #goodluckeveryone 💜

A post shared by Jolie Petite by Ljupka Gojic (@joliepetitebyljupkagojic) on

Iako smo sretni i znamo da će u školama biti sigurni, te da će im socijalizacija s vršnjacima itekako dobro doći, duboko u sebi plačemo jer naše malene bebice odrastaju i postaju pravi ljudi.

Među takvima, našle su se i brojne poznate mame koje su na svojim Instagram profilima ovjekovječile povratak mališana u školske klupe i poželjele im svu sreću ovoga svijeta.

Lana Klingor Mihić svoju prvašicu Marlu je otpratila uz poruku: “U ovo čudno doba, sve je nekako drugačije, ali je opet sve ok. Ponosna na Marlu, na njenu školu, ravnatelja i super učiteljicu! Sretno svima i samo hrabro!”

Poduzetnica Iva Radić je napisala kako se njezina kćerkica obukla sama, jer curice u 3. razredu više ne nose haljinice koje bi mame odabrala, već se oblače samostalno i moderno.

View this post on Instagram

🤍 Čuvam svaki osmijeh 🤍

A post shared by Neda Parmać (@nedaparmac) on

Pjevačica Neda Parmać svoju je prvašicu dopratila do škole uz poruku da čuva svaki osmijeh, a manekenka Ljupka Gojić Mikić svoje dvije djevojčice je sredila u svom prepoznatljivom stilu, te zaželjela svima puno sreće.

Zbog sudskog procesa koji vodi oko skrbništva, Severina nije objavila fotografiju sina Aleksandra, već crtež na koji je jako ponosna.

Svim školarcima želimo divan i bezbrižan početak nove školske godine!