FOTO by Instagram

Poznati

Poznate dame biraju jednobojne trenirke za vikend španciranje!

admin 22. studenoga 2020.

Jednobojne trenirke sve više vidimo na gradskoj špici, a obožavaju ih i Marijana Batinić, Žanamari Lalić...

Jednobojne trenirke ponovo su se vratile na velika vrata modne industrije, a taj su trend objeručke prihvatile i naše poznate “face” čije odjevne kombinacije znaju poslužiti kao inspiracija mnogim zaljubljenicama u modu.

Prije nekoliko godina na gradskim ulicama ultimativni su hit bile Juicy Couture trenirke vibrantnih, gotovo neonskih boja koje su pripadnice ljepšeg spola nosile po svuda, na faks, kavu ili šetnju. Danas se vrlo povoljne i lijepe trenirke mogu pronaći u Bershki, Zari ili Mangu, odnosno svim high street dućanima, a ovog su vikenda i poznate dame odabrale jednobojne trenirke u kojima su obavljale svakodnevne zadatke.

Tako je Marijana Batinić za šetnju s dvomjesečnom kćerkom Rozom odabrala trenirku s kapuljačom u camel nijansi koju je vješto kombinirala s kariranim kaputićem i crnim čizmama. Marijana nakon poroda češće bira udobne trenirke u kojima izgleda veoma stylish, što će reći da uredan i trendi look možete postići odabirom accessoriesea i detalja koji će podići sportsku kombinaciju na potpuno drugi nivo.

Poznata pjevačica Žanamari Perčić u posljednje vrijeme njeguje “Kim Kardashian look“, te odabirom makeup-a, frizure i odjevnih kombinacija nesumnjivo nalikuje najpoznatijoj trendsetterici današnjice. Bio joj cilj nalikovati joj ili ne, ono što nas je oduševilo pri odabiru njene dnevne kombinacije jest savršen kontrast mint trenirke i torbice ljupke i žarke pink nijanse!

Žanamari je jedna od onih osoba koje će uvijek naći vremena za “tesanje linije” pa često objavljuje fotografije zanosne linije u sportskom izdanju, stoga njen vikend-look nije iznenađenje, no dajemo joj čistu peticu za kombinaciju u kojoj bismo se odmah uputili u šetnju i popili prvu jutarnju kavicu.

Kraljica provokativnih fotografija među poznatim damama svakako je jedna od članica žirija TV-showa “Tvoje lice zvuči poznato“, Nives Celzijus koja takav image njeguje uglavnom pri javnom pojavljivanju dok privatno vodi poprilično uobičajen život. Nives je za još jedno vruće Instagram izdanje odabrala crvenu jednobojnu trenirku iz koje nije izlazila cijeli dan dok je na noge obula crne čizmice s visokom petom koje su još više istaknule njenu bujnu pozadinu.

Tamnoplavu jednobojnu trenirku s kapuljačom odabrala je trenutno najpoznatija trudnica među našim celebovima koja se ionako rijetko kada pojavljuje u “domaćem” izdanju koje joj, moramo priznati odlično stoji! Maja Šuput udobnu je kombinaciju odabrala za poslovnu subotu, dok jaki make-up i isfenirana kosa ni ovoga puta nisu izostali.