FOTO by Sinsay

Dekor

Povoljni i elegantni – taburei za dnevni boravak ili terasu po cijeni od 89,90 kuna!

Viktoria Šafranić 21. svibnja 2020.

Dekor koji će se uklopiti u svaki ambijent...

Sigurno vam se barem jednom dogodilo da nemate dovoljno mjesta za sve goste koje ste pozvali, a naravno tada je prekasno razmišljati o odlasku u kupnju i bilo kakvoj sličnoj alternativi.

Nakon vašeg famoznog roštilja koji je osvojio i ona najistančanija nepca, svi požele zauzeti nešto opušteniji položaj i zabava se seli na terasu ili u dnevni boravak na jednu od udobnih fotelja i kauča uz omiljene koktele.

U tom trenutku, počnete shvaćati da jednostavno nemate gdje smjestiti sve prisutne. Naravno, uvijek možete donijeti stolicu iz blagavaonice koja će, htjeli vi to ili ne htjeli, na kraju pripasti vama. No nakon pola sata sjedenja na istoj više vam nije preudobno, osobito ako je stolić gdje odlažete piće toliko malen da se konstantno morate saginjati.

Ne očajavajte, mi smo i za ovu situaciju pronašli rješenje – povoljno, praktično i stylish. Sinsay taburei spas su u takvim trenucima i dolaze u dvije boje, smaragdno zelenoj i sivoj. S lakoćom se uklapaju u svaki interijer i eksterijer te ih se veoma jednostavno može prenijeti, a i ne zauzimaju puno prostora.

Njihova cijena iznosi 89,90 kuna što je uistinu fantastična ponuda koju ne vrijedi propustiti, osobito ako uskoro imate u planu pripremati party. Pronaći ih možete na linku.