FOTO by Imdb

Zabava

Potvrđeno je! Serija Emily in Paris dobiva drugu sezonu

Krešimir Šustić 13. studenoga 2020.

Jedva čekamo vidjeti nove avanture i modne kombinacije predivne fashionistice

Emily in Paris je jedna od onih Netflixovih originalnih serija koja je u samo jednoj sezoni, točnije deset epizoda, uspjela osvojiti srca ljudi diljem svijeta.

Šarmantni likovi i njihove zabavne avanture, ljubavne zavrzlame i neodoljive modne kombinacije, vezali su nas za male tv ekrane i doslovno smo u tri sata pogledali kompletan show.

U srijedu, 11. studenoga, Netflix je potvrdio da će krenuti snimanje druge sezone s neobičnim pismom, napisanim od strane Emilyne šefica Sylvie, koje možete vidjeti u nastavku.

Prije potvrđene vijesti o povratku, tvorac Darren Star rekao je da ima nekoliko odličnih ideja za sljedeću sezonu za koju vjerujemo da će biti veličanstvena.

Prva sezona je “posadila nekoliko sjemenki o različitim karakterima”, no iduća će postati zanimljivija, pogotovo kada se radi o ljubavnom trokutu na relaciji Emily, Camile i Gabriel.

Između njih troje bi se moglo svašta dogoditi jer tvorac serije želi da druga sezona bude stvarno otvorenog uma i da nas iznenadi u najvećoj mogućoj mjeri.

Tako će i glavna akterica ove zanimljive priče malo odrasti i postat će dio svijeta u kojem živi, prava stanovnica najromantičnijeg grada na svijetu.

S obzirom na to da je serija snimana u Parizu, trenutno je snimanje odgođeno zbog aktualne pandemije, no nadamo se kako će se čim prije pojaviti na jednoj od najpopularnijih platformi današnjice, Netflixu.