FOTO by CinnamonBear9

Ljubimci

Posvojeni mačak dobio je priliku da uživa svih devet života

admin 06. svibnja 2021.

Za sunčanih dana promatra životinje s prozora, a kada je vrijeme loše gledanje TV-a iz kreveta uvijek je dobra ideja

Ako imate ljubomornu mačku (a vrlo vjerojatno imate) onda joj ne dajte da vidi ovaj članak jer ćete u suprotnom i vi morati napraviti DIY mačju sobu sa svim pripadajućim inventarom.

Korak naprijed u kategoriji “razmazi svoju mačku” napravio je Bryan Davies, koji je svom posvojenom ljubimcu Wyattu napravio malenu sobu ispod stepenica.

Photo by: CinnamonBear9

Vrlo jednostavna i brzo realizirana konstrukcija omogućila je sretnom mačku da uživa u svakom trenutku svih svojih devet života.

Prostor ispunjen igračkama, rekvizitima i tepihom samo je kap u moru hedonizma koji u svom malenom prostoru skriva crni mačak s leptir mašnom.

Photo by: CinnamonBear9

Kada je sunce Wyatt vrijeme provodi na prozoru i promatra ostale životinje koje prolaze, ali kada je kišovito najradije legne u krevet i na televizoru gleda svoju omiljenu seriju o mačkama.

Photo by: CinnamonBear9

Prije nekoliko mjeseci posvojio sam crnog napuštenog mačića i odlučio sam da ću napraviti sve kako bi ostatak života proveo najbolje moguće.

Krenula je kupnja igračaka, fine hrane i ostalih rekvizita, ali ništa nije nadmašilo ideju koja mi je sinula kada sam ugledao prazan prostor ispod stepenica. Nakon nekoliko dana kreativnosti prazan prostor postao je ono o čemu svaka mačka sanja.” – izjavio je Bryan Davies, osoba koja je pomaknula granice kada su razmaženi ljubimci u pitanju.

Photo by: CinnamonBear9

Dokazano je da mačke pozitivno utječu na tjelesno i mentalno zdravlje ljudi. Smanjuju rizik od infarkta i kardiovaskularnih bolesti, smanjuju broj otkucaja srca i krvni tlak te pružaju emocionalnu potporu u svakom trenutku. Stoga je pošteno vratiti im najbolje što možemo.” – zaključio je Bryan.

Photo by: CinnamonBear9

Možda je Bryan napravio najveći korak, ali od kada je aktualna karantena mnogi vlasnici ljubimaca vrijeme koriste za slične stvari.

Tako smo posljednjih mjeseci učestalije viđali viralne DIY ideje za ljubimce, ali moramo priznati da je ova u samom vrhu.