FOTO by Firebox

Dekor

Posuda za piće napravljena od pravog leda je sve što nam treba za nadolazeće kućne partyje!

Daria Lovrić 20. travnja 2023.

U tri jednostavna koraka dekorirajte i ohladite svoje piće za prvi proljetni roštilj!

Imamo osjećaj da dani prolaze brže nego ikada. Već smo u drugoj polovici travnja i započela je sezona roštiljanja i kućnih okupljanja. Iako nas posljednjih nekoliko dana vrijeme baš i ne služi, svoja druženja na prvu pojavu toplijih dana selimo u dvorišta i na otvoreno.

Posuda za piće od leda
Posuda za piće od leda – £23.99

Kada pripremate roštilj ili neko drugo okupljanje, osim što se morate pobrinuti za hranu i piće, važno je i barem malo dekorirati prostor kako bi se vaši gosti osjećali što ugodnije.

Osim sitnih dekoracija poput lanterni, efektnih tanjura i čaša te raznoraznih dekica, jastučića i lampica, dekorirajte vaš blagovaonski stol, odnosno vaše piće.

Dosad smo vam već otkrili kako napraviti zanimljive kockice za led koje će oplemeniti vaš Gin&Tonic, a sada smo pronašli efektnu posudu za led koju možete sami izraditi.

Sve što vam treba je jedinstveni i prilagodljivi kalup za posudu za led koji smo pronašli putem Firebox web trgovine. Naime, riječ je o plastičnom kalupu koji dolazi s posudom od nehrđajućeg čelika u koju ćete kasnije postaviti svoju kreaciju i bocu omiljenog pića.

Kod izrade posude od leda budite kreativni dodavanjem voća, začina za gin te cvijeća. Ova posuda cool je dodatak svakoj proslavi i osim što izgleda predivno ima i odličnu funkciju.

Svoju posudu napunite raznoraznim detaljima i vodom, stavite u zamrzivač na 24 sata i spreman je za korištenje. Želite li da vaš led izgleda prozirnije kako bi vaša kreacija što bolje došla do izražaja, koristite destiliranu vodu.