FOTO by Pop Up Store

Moda

Pop Up Store u Zagrebu nudi talijanske brendove snižene od 60% do 90%!

admin 02. ožujka 2021.

Pinko, Patrizia Pepe,Max Mara, Sandro Ferrone, Bianchoghiacio, Very Simple...

Dućani koji se pojave na nekoj lokaciji pa se nakon nekoliko vremena presele na drugo mjesto postali jako popularni, a sličan trend može se pronaći i kod nas.

Pop Up trgovine zbog svojih su prednosti kupnje sve popularnije, a koncept poslovanja čini ponuda poznatih brendova na frekventnim lokacijama po odličnim cijenama. Kao što samo ime govori, Pop Up Store mijenja lokacije na najfrekventnijim pozicijama u gradu te svaki put otvara vrata s novom i primamljivom ponudom najpopularnijih brendova.

Ritual Expo održan 1997 u Los Angelesu spada među prve službene Pop Up Store-ove ikad otvorene, iako tada još nisu niti bili svjesni kako su pokrenuli novi trend u načinu prodaje i komunikacije brendova s kupcima. Jednodnevni “ultimate hipster mall” svojim je potencijalom privukao pozornost velikih igrača koji su isti integrirali i u svoj način poslovanja.

Od početka 2000. godine događa se ekspanzija Pop Up Store-ova od kojih su najveću korist imale industrija prehrane, tehnike i mode. Modna industrija profitirala je tako da su popularni brendovi dobili fizički prodajna mjesta na kojem kupci mogu osjetiti teksturu i doživjeti boje. U vrijeme interneta Pop Up Store-ovi prihvaćeni su kao mjesta na kojemu se može doživjeti osjećaj uzbuđenja i interakcije s omiljenim artiklima.

Jedan od takvih koncepata poslovanja u segmentu multibrand modnih trgovina pronašli smo i u centru grada Zagreba i to na dvije lokacije – Vlaška 71 i Ilica 64. Iako se na prvu ovaj Pop Up Store vizualno ne razlikuje od regularnih poslovnica tajna leži u doživljaju kupovine koji nudi.

Dolaskom ljeta poslovnica na Ilici 64 mijenja svoju lokaciju, a promjena adrese bit će i materijal za ekskluzivu jer se očekuje nešto posebno i neviđeno u modnoj ponudi Zagreba.

Iako mu je najveća posebnost učestala promjena lokacije, ovaj Pop Up Store može se pohvaliti i odličnim sniženjima do 90% što ga čini i jednom vrstom outleta. Kolekcije dolaze u obliku odabranih prošlogodišnjih kolekcija najvećih talijanskih brendova po outlet cijenama.

Na jednom mjestu objedinjuje ponudu velikog broja talijanskih brendova kao što su Pinko, Patrizia Pepe,Max Mara, Sandro Ferrone, Bianchoghiacio, Very Simple i mnogi drugi.

Unutar galerije možete pogledati ponudu, a Pop Up Store doživljaj kupnje možete pronaći na lokacijama Vlaška 71 i Ilica 64.

U suradnji s Pop Up Store pripremamo vam i divnu Igru darivanja. Za sve detalje prati nas na Facebook stranici.