FOTO by Instagram @majasuput

Poznati

Ponosna mama! Maleni Bloom danas slavi 2. rođendan na egzotičnoj destinaciji!

admin 17. ožujka 2023.

Sinčić jedne od naših najpoznatijih pjevačica danas je navršio dvije godine...

Prije točno dvije godine život Maje Šuput i njezinog supruga Nenada Tatarinova u potpunosti se promijenio. Malena obitelj tog je dana dobila pojačanje. 17.03.2021. na svijet je stigao njihov sinčić Bloom. Danas, dvije godine kasnije, mališan je već pravi svjetski putnik koji upija sve čari života, baš poput svojih roditelja.

https://www.instagram.com/p/CaVBRf4rlpn/

Bio je već na Maldivima, u Mexicu i brojnim drugim egzotičnim destinacijama o kojima možemo samo sanjati. Iako veoma zauzeta, prelijepa mama uspješno balansira između privatnih i poslovnih obveza i svaki slobodan trenutak provodi sa svojim djetetom koji joj daje još više energije za sve predstojeće izazove.

Svoj drugi rođendan maleni Bloom slavi u Dubaiju, a povodom istog roditelji su mu pripremili nekolicinu iznenađenja u vidu slastica i balona.

Maja je jutros objavila i najljepšu čestitku uz video na kojem Bloom puše svjećice:

“Jutarnja dostava torte… sretan rođendan mojoj najvećoj ljubavi na svijetu, mom najvećem postignuću i razlogu za neopisivu sreću. Moj život posljednje 2 godine okrenuo si naopačke, naučio me šta je ljubav i šta su prave vrijednosti. Volim te neopisivo ljubavi moja mala. Dan je spreman za slavlje pa krenimo .. Happy B day Bloom!” 

Čestitkama su se pridružili brojni prijatelji i kolege poznate pjevačice, među kojima nas je posebno osvojio komentar Marka Grubnića:

“Sretan Rođendan najdraži moj dječače… Uz tebe smo svi shvatili što je to prava istinska sreća, čista ljubav i naj iskreniji osmijeh dok otkrivaš svijet… Želim ti život ispunjen igrom, smijehom, zdravljem i ljubavlju… Želim ti da narasteš veeeeliki i da ostaneš uvijek tako dobar kao i do sada, da baš nikada ne skidaš taj svoj savršeni osmijeh s lica… volim te puuunooo BABY BLOOM… “

Malenom Bloomu želimo najsretniji rođendan!