Make-up

Poklon kutije sa svježe ubranim cvijećem kao najljepši znak pažnje za Valentinovo!

Viktoria Mikulić 11. veljače 2019.

Tulipani, ruže ili možda orhideje – koji je vaš omiljeni cvijet?

Nakon depresivnog siječnja, svi smo željno iščekivali najromantičniji mjesec u godini. Bez obzira bili zaljubljeni ili ne, moramo priznati da je u veljači sve nekako šarmantnije, posebno ovih dana kada nam se približava Valentinovo.

Izlozi trgovina zasjali su u ‘ljubavnom’ ruhu prepoznatljive crvene boje te nas jednostavno mame da škicnemo i zavirimo u njihov raskošan asortiman. Ako još niste smislili poklon za voljenu osobu, sestru, mamu, prijateljicu, a znate koliko obožavaju svježe cvijeće, ove poklon kutije itekako bi vam se mogle svidjeti.

Zasigurno ste pomislili da je riječ samo o ružama, no cvjećarnica Škrinjarić iz Zagreba unutar svoje ponude već sada ima pregršt proljetnog cvijeća. Ako osoba koju darujete ne voli pretjerivanja, veoma je jednostavna, a u isto vrijeme sofisticirana i elegantna, standardne crvene ruže u crnoj kutiji bit će pun pogodak.

Ako vam je pak na um pala jedna razigrana duša koja uvijek zrači i cvjeta izvana i iznutra, kako biste postigli još širi osmijeh na njezinom licu, preporučujemo poklon kutiju šarenih tulipana.

Tu su još i orhideje, božuri i razno zelenilo koje će, ukoliko nas 14.02. dočeka tmurno vrijeme, zasjeniti svaki oblačić na nebu.

Osim raznovrsnih nijansi cvijeća, poklon kutije također dolaze u nekoliko boja, a ono što ih čini još glamuroznijima je satenska mašna koja ih okružuje.

Također, onima koji ne preferiraju Valentinovo i smatraju da je to dan poput svakog drugog, vjerujemo da smo vas ovim umjetničkim djelima barem malo uspjeli raznježiti. Jer iako se ljubav treba pokazivati svakodnevno, drago nam je što postoji jedan dan u godini koji nas podsjeća da je uvijek slavimo punog srca…

Štogod odabrali nećete pogriješiti i sigurni smo da ćete s ovim unikatnim poklon kutijama nekome razvedriti cijeli mjesec, a ne samo dan.

Ako slučajno ne stignete po svoju poklon kutiju, ne brinite jer ova poznata cvjećarnica nudi dostavu na području grada Zagreba i okolice, samo ih na vrijeme KONTAKTIRAJTE. Aktualnu ponudu za Valentinovo možete pogledati OVDJE, a za još detaljnije informacije posjetite njihovu službenu stranicu  i društvene mreže Facebook i Instagram.