FOTO by Čarolija svjetla by Salaj

Putovanja

Pogledajte kako izgleda Uskrsna priča obitelji Salaj

Una Lora Banjac 27. ožujka 2024.

Na imanju Salaj zasvijetlit će 40 000 pisanica!

Nakon svjetlosnog spektakla povodom božićnih blagdana, obitelj Salaj pripremila je novo, uskršnje iznenađenje za svoje posjetitelje.

Naime, počelo je ukrašavanje imanja za još jednu Uskrsnu priču tako da mjesto božićnih motiva sada polako zauzimaju svjetleće pisanice, zečevi, pilići i druga uskrsna čuda.

Čarolija svjetla by Salaj

Uskrs na imanju Salaj, s vremenom je postao jednako popularan kao i Božićna priča, tako da svake godine stižu posjetitelji iz čitave Hrvatske i inozemstva.

Čarolija svjetla by Salaj

Ove godine, na imanju će biti postavljeno više od 40 000 blistavih pisanica, zajedno s drugim uskrsnim ukrasima, prizivajući osmijeh na lica posjetitelja svih generacija.

Čarolija svjetla by Salaj

Prošetati kroz skrivene staze, osjetiti svježinu potoka i miris jezera, zavući se u gustu šumu i osjetiti mekoću njegovanih travnjaka pruža neopisiv užitak istraživanja prekrasnog imanja…

Čarolija svjetla by Salaj
Čarolija svjetla by Salaj

Posjetitelji će moći uživati u mnoštvu aktivnosti, uključujući radionice i igraonice za djecu, jahanje konja, vožnju vlakićem i ringišpilom, istraživanje dvorca na napuhavanje, lov na uskršnja jaja po imanju, natjecanje u potezanju konopa, skakanje u vrećama, sudjelovanje u nagradnim igrama i tombolama za odrasle te brojnim drugim zabavnim igrama.

Čarolija svjetla by Salaj
Čarolija svjetla by Salaj
Čarolija svjetla by Salaj

Nakon obilaska, isprobavanje raznolike kulinarske ponude dopušta vam da odmorite tijelo i okrijepite dušu. Uz to, možete se prepustiti otkrivanju lokalnih kulturnih dragulja, upijajući priče i povijest područja dok ste okruženi prirodnom ljepotom.

Gastro ponuda obuhvaća raznolike delicije, uključujući slastice i ukusne burgere, kao i razna druga jela, kako bi svatko pronašao nešto po svom ukusu.

Čarolija svjetla by Salaj

Bez obzira jeste li avanturističkog duha ili više volite opuštajuće trenutke s obitelji i prijateljima, Uskrsna priča obitelji Salaj nezaobilazna je postaja u proljetnom rasporedu.

Ovdje ćete pronaći mnoge aktivnosti koje će zadovoljiti svačiji ukus, bilo da se radi o uživanju u tradicionalnoj hrani i piću, razgledavanju umjetničkih izložbi ili sudjelovanju u raznovrsnim zabavnim aktivnostima.

Uskrsna čarolija svjetla by Salaj održava se od 22. ožujka do 7. travnja.