FOTO by IMDb

Film

Počelo je snimanje Disney klasika Petar Pan!

admin 17. ožujka 2021.

Nakon Mulana i Aladdina dolazi nam još jedan čaroban filmski hit

Disney prerade uvijek nas oduševe svojom čarolijom, a sljedeći film koji će dobiti ovaj tretman i koji se upravo počeo snimati je Petar Pan i Wendy u kojem glume Jude Law i Yara Shahidi, a mi odbrojavamo dane dok ga ne budemo mogli gledati.

Snimanje je započelo u Vancouveru, a film će režirati David Lowery, koji je također režirao i film Pete’s Dragon iz 2016. godine.

Nadahnut animiranim klasikom iz 1953. godine, Petar Pan i Wendy priča je o mladoj djevojci koja, suprotno željama roditelja da pohađa internat, putuje sa svoja dva mlađa brata u čarobni svijet Neverlanda.

Wendy upozna Petra Pana, dječaka koji odbija odrasti, kao i majušnu vilu i gusarskog kapetana. Ubrzo se nađu u uzbudljivoj i opasnoj avanturi daleko, daleko od Wendyne obitelji i doma.

Zvijezda filmova Fantastic Beasts i Where to Find Them, Jude Law glumit će zlog gusarskog kapetana Kuku. Pridružit će mu se Yara Shahidi kao Tinkerbell, Ever Anderson kao Wendy i Alexander Molony kao Peter Pan.

Glumačku postavu zaokružuju Molly Parker kao gospođa Darling i Alan Tudyk kao gospodin Darling. Komičar Jim Gaffigan izabran je za Smeea.

“Petar Pan je već dugo jedna od mojih najdražih priča, djelomično zato što sam se uvijek opirao odrastanju, ali i zbog srca, avanture i mašte zbog kojih je originalna priča J.M. Barrie vječna. Oduševljen sam što imam priliku napraviti ovaj film i još sam uzbuđeniji što to radim s tako izuzetnom glumačkom ekipom” – objašnjava redatelj David Lowery.

Film bi trebao debitirati 2022. godine.