FOTO by Amazon

Dom

Po povratku u ured želimo sjediti na pilates stolici!

Antonija Andabak 19. travnja 2020.

Obožavateljicama pilatesa svidjet će se kombinacija stolice i lopte kojim možete učvrstiti tijelo dok jednostavno-sjedite!

Zvuči stvarno odlično, zar ne? Ako vježbate pilates i koristite loptu, znate da vježbe nisu mačji kašalj i da je potrebna disciplina i pravilno izvođenje vježbi kako biste postigli željene rezultate.

Bez obzira na to koliko bili iscrpljeni od posla, zasigurno uživate u vježbanju i druženju s curama na pilates programu. Kako bi bilo da ponesete pilates loptu na posao i da zapravo uz sjedenje učvršćujete svoje tijelo i držanje?

Zvuči kao san ali to je moguće uz tzv. stabilnu loptu (poznatu kao i lopta za vježbanje, pilates, yoga ili švicarska lopta) pomoću koje je moguće učvrstiti trbušne mišiće te ispraviti držanje i koordinaciju, a poznavatelji anatomije ovu listu zasigurno mogu i nastaviti.

Sada možete iskoristiti zdravstvene prednosti koje stabilna lopta osigurava dok sjedite i to sve zahvaljujući genijalnoj kombinaciji velike pilates lopte pričvršćenoj za konstrukciju stolice koju čine nogice i držač za loptu.

Bilo da radite od doma ili ste već na radnom mjestu u uredu, velike su šanse da osam sati sjedite pred kompjuterom i povremeno se žalite da vas bole leđa i vrat, te kako su vam se noge ukočile.

Giam Ball Chair, Amazon

Klasična priča mnogih. Pilates lopta nudi rješenje za dobrobit vašeg zdravlja, a ovu stolicu doslovno možete koristiti i ispred TV-a dok gledate omiljenu seriju ili čitate knjigu.

Isokinetics Inc.Balance Ball

Dva u jedan stolica, cjenovno je prihvatljiva investicija koja će razveseliti sve ljubitelje zanimljivih rješenja koji pozitivno djeluje na zdravlje!