FOTO by Twinkle Twinke events

Dekor

Planirate proslavu o kojoj će se danima pričati? Vaše želje njihova su zapovijed…

Viktoria Mikulić 22. rujna 2020.

Svi prisutni ostat će zapanjeni uređenjem s potpisom Twinkle Twinkle events…

Svi se zasigurno sjećate kultnog filma ‘Richie Rich’ u kojem glavnu ulogu igra zvijezda božićnog klasika ‘Sam u kući’. Osobito dobro pamtimo scenu u kojoj najbogatiji dječak na svijetu pozove vršnjake u svoj dom, odnosno palaču koja skriva nezamisliva čuda.

Mnogi od nas nisu ni trepnuli dok su dječica obilazila vilu, već smo se barem na trenutak htjeli tamo teleportirati  i okusiti dašak čarolije.

Možda vam ne možemo omogućiti da odete u taj famozan dvorac prepun slastica, ali vam barem malo možemo približiti tu očaravajuću atmosferu.

Uskoro planirate organizirati rođendanski party za sebe ili svoje mališane, proslavu krštenja, svete pričesti, vjenčanja, potvrde ili neku drugu tematsku zabavu? Otprilike znate kako bi sve skupa trebalo izgledati, no niste sigurni na koji način biste želje proveli u djelo.

O domaćem brendu Twinkle Twinkle events pisali smo početkom godine te ga predstavili kao must-have za sve koji teže savršeno organiziram proslavama. Uz ovaj kreativan tim u sigurnim ste rukama, čak i ako nemate ni početnu ideju. Oni će sve osmisliti umjesto vas tako da imate više vremena posvetiti se nekim drugim važnim stvarima.

Twinkle Twinkle events čak i najobičniji interijer uspijeva pretvoriti u pravu bajku.

Bez obzira želite li bijeli , zlatni ili rozi krug s natpisom, konstrukciju upotpunjenu girlandom od balona, dekorativni stupić na kojem ćete posložiti personalizirane slatke delicije poput čokoladica s vašim imenom, bočica vode ili šampanjca, muffina i još mnogo drugih popratnih dekoracija, na jednom mjestu očekuje vas sve navedeno.

Ove umjetničke duše vaš će party dovesti na jednu višu razinu i nesumnjivo će to biti jedna od proslava o kojima će se pričati. Nemojte se iznenaditi ako se svi odazovu drugi put kad ćete planirati zabavu jer svatko želi biti dio takve jedinstvene priče.

I sami smo ih nedavno angažirali te se samim time i uvjerili u njihovu vjerodostojnost. Od samog početka komunikacije do realizacije projekta, nismo imali nijednu zamjerku na njihov rad, već samo riječi pohvale, stoga je ovo ujedno i naša recenzija čija je ocjena odličan 5.

Nadamo se da ćete unutar njihove lepeze usluga pronaći točno ono što tražite, ili barem dobiti inspiraciju kako uveličati prostor njihovim originalnim dekoracijama.

Za detaljnije informacije o Twinkle Twinke events posjetite njihove društvene mreže Facebook i Instagram.